Witam
Witam
Witam wszystkich Vulcaneiros. Pozdrawiam z Lublina. Mam na imię Paweł. Co prawda jeszcze nie mam motocykla, ale:
1. zainteresowaniem 2 kółkami zaszczepił mnie mój dobry przyjaciel (jeden z użytkowników tego forum - Konrad - pozdrawiam)
2. to za jego radą i namową zapisałem się na kurs na kat.A
3. właśnie w dniu dzisiejszym zdałem egzamin państwowy na kat.A
4. Dzięki Konradowi i jednemu z użytkowników (z Wojkowic - sorry ale nicku nie pamiętam) poznałem bliżej historię klubu a jednocześnie zacząłem dążyć do celu, czyli czynnego (we wszystkich aspektach) członkostwa w forum a później może i w klubie VULCANERIA.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Paweł z LBN
1. zainteresowaniem 2 kółkami zaszczepił mnie mój dobry przyjaciel (jeden z użytkowników tego forum - Konrad - pozdrawiam)
2. to za jego radą i namową zapisałem się na kurs na kat.A
3. właśnie w dniu dzisiejszym zdałem egzamin państwowy na kat.A
4. Dzięki Konradowi i jednemu z użytkowników (z Wojkowic - sorry ale nicku nie pamiętam) poznałem bliżej historię klubu a jednocześnie zacząłem dążyć do celu, czyli czynnego (we wszystkich aspektach) członkostwa w forum a później może i w klubie VULCANERIA.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Paweł z LBN
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
No cóż będziesz Konrada albo przeklinał, albo chwalił pod niebiosa, na pewno nie pozostaniesz obojętny. Życzę i Tobie i Konradowi tego drugiego. Witaj i śpiesz się, sezon w pełni a czekać nie warto.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy