VN 800 drifter 99 rok
-
- Miejscowość: Gniewkowo
- Motocykl: Kawasaki VN 800 C Drifter
- VROC: 0
VN 800 drifter 99 rok
Pilnie poszukuję gaźnik do Kawasaki VN 800 Drifter rocznik 1999 rok.
pomocy.
obecnie nie mogę mojego strego wyregulować machanik twierdzi że to zużycie, rzeczywiście i sanki i łapatka jest dość mocno wytarta.
teraz mam pufanie i srzały i w gaźnik i rurę.
Niskie obroty strzały w gaźnik wysokie strzały w rurę i niezły ogień z wydechu.
- Basin Raider
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: Aprilia ETV 1000 Caponord
-
- Miejscowość: Gniewkowo
- Motocykl: Kawasaki VN 800 C Drifter
dzięki za radę zmiany mechanika, ale nie skrzystam, to oststni mechanik ktory nie wziól kaski, a wałczył z nim dośc długo, inni raczej od razu rozłożyli ręce, i do tego kazali sobie jeszcze zapłacić. niby czyszczenie niby regulacje.
Jeśli chodzi o strzelanie w gaźnik to po puszczeniu manetki i próbie lekkiego dodania gazu jest strzał w gaźnik, natomiast w wydech strzela gdy przez dłuzszy czas mam odkręcony gaz dość znaczaco i gwałtownie skręcę manetkę, wtedy po 2 może 3 sekundach mam niezły strzał i trochę ognia.
czy ktoś mial coś podobnego??????
Jeśli chodzi o strzelanie w gaźnik to po puszczeniu manetki i próbie lekkiego dodania gazu jest strzał w gaźnik, natomiast w wydech strzela gdy przez dłuzszy czas mam odkręcony gaz dość znaczaco i gwałtownie skręcę manetkę, wtedy po 2 może 3 sekundach mam niezły strzał i trochę ognia.
czy ktoś mial coś podobnego??????
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
ja wczoraj miałem dziwne objawy, moto stało 3 dni i :
- odpalenie nie na tzw rys, zakręcił kilka razy nim zaskoczył
- baaaardzo nierówna praca na ssaniu przy rozgrzewaniu
- samoczynne chwilowe wzrosty obrotów, dość znaczne
- jakiś dziwny dźwiek z wydechów taki "bez duszy" że juz nawet patrzyłem czy to mam skuter czy motocykl
po zagrzaniu się smigał jak marzenie, chyba czyszczenie gaźnika by się przydało co ?
- odpalenie nie na tzw rys, zakręcił kilka razy nim zaskoczył
- baaaardzo nierówna praca na ssaniu przy rozgrzewaniu
- samoczynne chwilowe wzrosty obrotów, dość znaczne
- jakiś dziwny dźwiek z wydechów taki "bez duszy" że juz nawet patrzyłem czy to mam skuter czy motocykl
po zagrzaniu się smigał jak marzenie, chyba czyszczenie gaźnika by się przydało co ?