mój VN750
- Stanany
- Miejscowość: Łódź
- Motocykl: Kawasaki Vulcan VN750
- VROC: 0
mój VN750
jeżeli ktoś może mi pomóc to mam problem z moim Vn750 a mianowicie wszystko jest dobrze idzie jak burza do przejechania 60 km po tym idzie ale muszę mu dodać ssanie bo inaczej przestaje jechać i zaczyna się dusić tak jakby brakowało paliwa. Nie wiem co może być przyczyną, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
Re: mój VN750
yyyyyyy moze kranik masz ustawiony na RES?Stanany pisze:jeżeli ktoś może mi pomóc to mam problem z moim Vn750 a mianowicie wszystko jest dobrze idzie jak burza do przejechania 60 km po tym idzie ale muszę mu dodać ssanie bo inaczej przestaje jechać i zaczyna się dusić tak jakby brakowało paliwa. Nie wiem co może być przyczyną, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Robert........ w zależności od wersji. Ale zgadzam się z Tobą stawiałbym na gaźniki..... czyszczenie dogłębne i regulacja. Dodałbym świece bo to mały wydatek.......starusheck pisze:yyyyyyy moze kranik masz ustawiony na RES?Stanany pisze:jeżeli ktoś może mi pomóc to mam problem z moim Vn750 a mianowicie wszystko jest dobrze idzie jak burza do przejechania 60 km po tym idzie ale muszę mu dodać ssanie bo inaczej przestaje jechać i zaczyna się dusić tak jakby brakowało paliwa. Nie wiem co może być przyczyną, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
Piotr_Classic pisze:Robert........ w zależności od wersji. Ale zgadzam się z Tobą stawiałbym na gaźniki..... czyszczenie dogłębne i regulacja. Dodałbym świece bo to mały wydatek.......starusheck pisze:yyyyyyy moze kranik masz ustawiony na RES?Stanany pisze:jeżeli ktoś może mi pomóc to mam problem z moim Vn750 a mianowicie wszystko jest dobrze idzie jak burza do przejechania 60 km po tym idzie ale muszę mu dodać ssanie bo inaczej przestaje jechać i zaczyna się dusić tak jakby brakowało paliwa. Nie wiem co może być przyczyną, jeżeli ktoś może mi pomóc będę wdzięczny
U mnie jeszcze po prawej stronie z gaznika od tylnego garczka wychodzi rurka zdaje sie podcisnienia do zaworu zwrotnego. U mnie oczywiscie ten zawor jest zwalony i w tym przewodzie jest kulka od lozyska. Kiedys probowalem ja wyjac i objawy byly podobne. Bo to mi wyglada na problemy z podcisnieniem. Ale ja jestem laik . I tez mysle ze nalezy najpierw wyeliminowac cos co jest malo kosztowne. Na wydatki zawsze jest czas
Pozdrawiam Robert
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?