Jestem dumny
- Albert
- Miejscowość: Błonie
- Motocykl: VN 1600 Classic, Kawasaki Versys 1000
- VROC: 0
Dzięki wszystkim. Wydatki będą napewno bo Emi już zaczęła też chodzić na kurs, tak więc będzie podwójnie.
Lacik, Adrian już ma kat. A. Jak by to wyglądało jak by syn motocyklisty bez prawa jazdy na moto był.
A z tą karteczką w garażu to było dobre.
Lacik, Adrian już ma kat. A. Jak by to wyglądało jak by syn motocyklisty bez prawa jazdy na moto był.
Człowiek jest niczym, czyny są wszystkim.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Gratuluję
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Albercik, wydatkami się nie przejmuj. Pomożemy jak będzie trzeba. moja córa jak zrobiła prawko ( było zajebiście pod górkę) to pierwsze 3 miechy woziła tatusia na wszystkie imprezy motocyklowe bez motocykla Budziła się o 4 nad ranem, aby grzecznie zabrać tatusia. Nawet miała uśmiech na twarzy . Ja byłbym wkur....ny. 4 rano- toż to siok.Albert pisze:Dzięki wszystkim. Wydatki będą napewno bo Emi już zaczęła też chodzić na kurs, tak więc będzie podwójnie.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
Kod: Zaznacz cały
Budziła się o 4 nad ranem, aby grzecznie zabrać tatusia. Nawet miała uśmiech na twarzy :D . Ja byłbym wkur....ny. 4 rano- toż to siok.
Ja na "nowego" kierowcę w rodzinie jeszcze ze 4 latka poczekam. Na razie to ma do zdania kartę motorowerową.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
no u mnie najstarsza córa oblała...na kartę rowerową ,
choć powiem Wam że we wrześniu 2011 miałem egzamin na A, to pytania były SENSOWNIEJ skonstruowane, a na kartę rowerową dla 12 latka SZOK, takie bzdety że się dziecko zamiast zastanawiać co to za znak to się zastanawia czy te odpowiedzi to pisał ktoś na "podwójnym gazie"
nie to co kiedyś zrobiłeś slalom pod szkołą miedzy pachołkami, wyjaśniłeś co znaczą 3 znaki drogowe i szpan - masz kartę rowerową
choć powiem Wam że we wrześniu 2011 miałem egzamin na A, to pytania były SENSOWNIEJ skonstruowane, a na kartę rowerową dla 12 latka SZOK, takie bzdety że się dziecko zamiast zastanawiać co to za znak to się zastanawia czy te odpowiedzi to pisał ktoś na "podwójnym gazie"
nie to co kiedyś zrobiłeś slalom pod szkołą miedzy pachołkami, wyjaśniłeś co znaczą 3 znaki drogowe i szpan - masz kartę rowerową
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438