#ZNÓW NA ANTENIE#
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
#ZNÓW NA ANTENIE#
Mam ważne ogłoszenie. W czwartek o 17:45 na TVP INFO(BIAŁYSTOK) być może pokarzą mnie, Kaspra, Sauro, Lecha, Długiego Lecha, Dychę i jeszcze kogoś na wycieczce w Drohiczynie. Będą tam omawiać wszystkie atrakcje tego miasta. Radzę obejrzeć.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Kasper Junior, w "słowniku ortogafii polskiej " takiej nie oficjalnej, "ja" zawsze pisze się na końcu.kasper junior pisze:Kaspra, Sauro, Lecha, Długiego Lecha, Dychę i jeszcze kogoś na
Nie dotyczy to tylko forum.
Wymieniaj wszystkich, a na końcu zawsze "ja".
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
Mayones4 - a skąd wiesz o co chodziło, może akurat o karę, zresztą zbesztaliście młodszego kolegę, nieładnie , wakacje są a Wy o ortografii, fuj, we wrześniu będzie pisał poprawnie. Nie daj się Dawid, poproś o skan świadectwa i zobaczymy czy takie Asy były w Twoim wieku
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Długi Lech
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Prostować młodych ludzi trzeba nawet jeśli miałby być to mój synYamak pisze:No i masz. Chłopak się stara i dostaję opieprz
Kasper Junior: działaj chłopie i się wykazuj
A uwagi?
No Broda ma rację więc sam wiesz
A ortografię olej. W szkole Cię wyprostują .....
Nara
Póki młody i chętny do nauki
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
- kasper junior
- kasper junior
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Jakie błędy ?!!!! Stare chłopy a nic nie rozumieją. Tu chłopak publicznie chce się pokarać. Wiadomo wszystkim nie przejawiającym narcystycznych skłonności że upublicznienie swojego wizerunku, przy zwykłej, zdrowej dozie samokrytyki, jest wydarzeniem budzącym pewną obawę. A tu dodatkowa chłopak wymienia siebie jako pierwszego, niejako wystawiając się na pierwszą falę ludzkich spojrzeń i swoją piersi kryje wymienionych po sobie.
Wiadomo że będą omawiać, obmawiać, drwić i szydzić... poważnych ludzi traktować jak atrakcje, pokazywać niczym z cyrkowe pacynki. Ciężkie przeżycia mogą przygnieść, zgarbić i pokrzywić nawet najbardziej niezmącone kręgosłupy. Więc przyznać rację muszę, iżkasper junior pisze:Będą tam omawiać wszystkie atrakcje
Kasper pisze:Prostować młodych ludzi trzeba
- Długi Lech
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- kasper junior
http://www.tvp.pl/bialystok/reportaz/fe ... na/8158549
Dla niecierpliwych 11:30
Spełniłem obowiązek informacyjny. Bezbłędnie
Panowie zamykamy temacik ortograficzno-stylistyczny
W końcu są wakacje
Dla niecierpliwych 11:30
Spełniłem obowiązek informacyjny. Bezbłędnie
Panowie zamykamy temacik ortograficzno-stylistyczny
W końcu są wakacje
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior