Robię średnio 30-50 km dziennie, jak to się mówi, nie licząc tras. Jak go kupowałem miał 550 mil na liczniku. Sezon zacząłem z 1900 mil (3000 km). Na dzień dzisiejszy jest 4900 mil (8000 km)...
Nie byłem na żadnej dlugiej wycieczce w tym roku, nawet w Polsce
Więc przy Maćku, Zombim czy grupach które zaliczyły VROC czy Rumunię to mały miki jestem.
Robię średnio 30-50 km dziennie, jak to się mówi, nie licząc tras. Jak go kupowałem miał 550 mil na liczniku. Sezon zacząłem z 1900 mil (3000 km). Na dzień dzisiejszy jest 4900 mil (8000 km)...
Nie byłem na żadnej dlugiej wycieczce w tym roku, nawet w Polsce
Więc przy Maćku, Zombim czy grupach które zaliczyły VROC czy Rumunię to mały miki jestem.
Czwarty sezon i teraz 21kkm. Średnio codziennie w użyciu, jak nie pada i bez krawata. Trasy krótkie po 100cy & okolicy, średnie do 300km w obie strony. Długich tras brak.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
ja moto kupiłam 1-go maja tego roku, zaczęłam jeździć mniej więcej w połowie maja.. na ta chwilę zrobiłam 5500km z czego 4500 w miesiąc jeżdżąc po Kaszubach i okolicach 3miasta
"Co mnie obchodzi gdzie jadę.. ważne że wiem gdzie byłam"
Kaśka - miło mi
ja kupiłem sprzęt 4 maja tegoż roku, to mamy jakieś 3 miesiące jazdy w tym 1,5 tyg przestał w serwisie na wymianach tego i owego, w tym przez jakieś 3-4 tyg dojazd na parking i tam kręcenie kółek kwadratów trójkatów itp na budziku dodatkowe 2950 km, najdłuższa trasa póki co 420 km jednego dzionka (szkoda że połowa w deszczu )
Ja machnelem w tamtym roku 12000 km,a w tym sezonie chce pobić swój rekord i myślę że przekrocze 15 000 km. Zobaczymy jak to będzie,a nawalilem już w tym sezonie 10000 km.
U mnie średnio jakieś 6.000/sezon ale na dłuższe wycieczki ciągle czekam...
NIech te maluchy szybciej rosną
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland. www.wypozycz-auto.com.pl www.detektywi-prawnicy.pl
Zeszły sezon na ENie trochę ponad 7 tys km, w tym już ok. 3200 mil czyli ponad 5 tys km.
Wszystko po kraju i przeważnie w weekendy.
Najdłuższa trasa jednego dnia - 780km na Woodstock Rally.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"