był, zaraz za Rykami złapała mnie burza, więc zgodnie z tradycją wróciłem do domu mokrycrazytomi pisze:miał być deszcz tradycyjnie
Smutno jest patrzeć jak ....
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Jecek najważniejsze żeś Ty cały i zdrów!!!
Na te auta należy uważać, nie dalej niż dwa tygodnie temu, mojemu wspólnikowi na rondzie wyskoczyło Berlingo z Pocztexu, Pan myślał, że zdąży ......... ale po prześwietleniach skończyło się tylko mocnymi stłuczeniami
Będzie dobrze )
Na te auta należy uważać, nie dalej niż dwa tygodnie temu, mojemu wspólnikowi na rondzie wyskoczyło Berlingo z Pocztexu, Pan myślał, że zdąży ......... ale po prześwietleniach skończyło się tylko mocnymi stłuczeniami
Będzie dobrze )
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Re: Smutno jest patrzeć jak ....
Współczuję...Badger pisze:... twój ukochany motocykl krzesze iskry na asfalcie ...
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Badger pisze:może dziwnie to zabrzmi, ale chciałbym człowieka troszkę wytłumaczyć, jechał z małą córką do szpitala. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale śpieszył się i pewnie w stresie nie myślał racjonalnie.
Szkoda tylko, że błąd, który popełnił, dotyczył mnie.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
-
- Miejscowość: Brodnica
- Motocykl: HD FLHTCUI
- VROC: 34836
Najwazniejsze jest zdrowie-tylko sie cieszyc ze nic powaznego sie nie stalo, a stan moto-coz tez boli ,a boli tym bardziej im wiecej w niego pracy bylo wlozonej. przerabialem to juz z innymi sprzetami. A co do kierowcow puszek-wszedzie sa tacy sami- u mnie w Kuj-pom. nie jest lepiej.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Jacenty, tak sobie mysle, idz do lekarki, najlepiej mlodej i ladnej, i niech Cie jednak troche "obmaca", nigdy nie wiadomo, co w trawie piszczy...nie zaszkodzi wiedziec, i trzymaj sie oczywiscie... zawsze moze byc gorzej...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Zdrowia życzę i szybkiego wylizania ran. Ważne, że jesteś cały i humor dopisuje. Do Fijałkowa 2013 pewno już nie będzie śladu, a Lady będzie jeszcze piękniejsza.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
hihihi ja też znam taki widok... chociaz w zasadzie jak ostatnio szlifowałam po asfalcie, to Felka przodem przede mną a ja tyłem do niej.. ano opis motocykla PO był podobny: czyli sakwy, lusterko i gmole... grunt że jesteś cały - i że Twojej Blue nie stało się nic więcej - to tak naprawdę niewielkie uszkodzenia.
A co do ciuchów - to warto dodać, że w takich sytuacjach bardzo ratują nas odpowiednie ciuchy (ochraniacze przede wszystkim, skóra, czy cordura a nie gołe łapki czy kolanka) warto być niestety przygotowanym zawsze, bo różnie może być....
Niestety ale motocyklista ma trochę przegwizdane w zderzeniu z...
A co do ciuchów - to warto dodać, że w takich sytuacjach bardzo ratują nas odpowiednie ciuchy (ochraniacze przede wszystkim, skóra, czy cordura a nie gołe łapki czy kolanka) warto być niestety przygotowanym zawsze, bo różnie może być....
Niestety ale motocyklista ma trochę przegwizdane w zderzeniu z...
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Kiedyś opatrywałem "przedlekarsko" lakę wiezioną jako plecaczek. Miejscowość letniskowa, szybki wyskok do sklepu po lody czy coś w tym stylu. W zasadzie szybko nie jechali ale i lalka i jej pan byli w kostiumach kąpielowych... a ja miałem okazję obejrzeć staw barkowy że tak powiem "od środka". Od tego momentu zawsze ciuszki. Niezależnie od pogody....Dzidzia pisze:A co do ciuchów - to warto dodać, że w takich sytuacjach bardzo ratują nas odpowiednie ciuchy (ochraniacze przede wszystkim, skóra, czy cordura a nie gołe łapki czy kolanka) warto być niestety przygotowanym zawsze, bo różnie może być....
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
ano czasem gorąco i czasem bardzo gorąco... ale ja też wolę bezpieczeństwo
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/