pochwalic się, chciałbym
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
No Brawo Junior
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
Normalnie się czepiasz Na Vulcana przyjdzie czas. Póki co EN 500 to dla Juniora waga ciężka. Spokojnie z tymi komentarzami. Junior to czyta i ciekawe co myśli na temat niektórychjurekawasaki pisze:Kasper wielki szacun tylko ta marka moto nie'' ta '' . żartuje, mój syn też dosiada Yamachę i jest ok.
zgryźliwych komentarzy
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
- Długi Lech
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
Zamieniłbyś Zbyszek na Kawasaki cruisera i nikt by się nie czepiałKasper pisze:Normalnie się czepiasz Na Vulcana przyjdzie czas. Póki co EN 500 to dla Juniora waga ciężka. ...jurekawasaki pisze:Kasper wielki szacun tylko ta marka moto nie'' ta '' . żartuje, mój syn też dosiada Yamachę i jest ok.
Kawasaki Vulcan Eliminator 125
-
i to ma w nazwie VulcanDługi Lech pisze:Zamieniłbyś Zbyszek na Kawasaki cruisera i nikt by się nie czepiałKasper pisze:Normalnie się czepiasz Na Vulcana przyjdzie czas. Póki co EN 500 to dla Juniora waga ciężka. ...jurekawasaki pisze:Kasper wielki szacun tylko ta marka moto nie'' ta '' . żartuje, mój syn też dosiada Yamachę i jest ok.
Kawasaki Vulcan Eliminator 125
Obrazek
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
- kasper junior
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
Witajcie!
Minęły już ponad 4 tygodnie od rozpoczęcia mojej nauki jazdy na motocyklu typu Suzuki Marauder 125. W ciągu tego okresu czasu rezultaty jazdy poprawiły się i to bardzo. Wyuczone mam już utrzymywanie równowagi, ostre zakręty oraz ósemki. Do poprawy mam jeszcze wrzucanie biegów przede wszystkim z jedynki na dwójkę i z dwójki na jedynkę. Jestem naprawdę zadowolony z moich wyników jazdy.
PS: Jeśli macie jakieś mądre rady które mogły by mi się przydać w praktyce to piszcie. Ja idę jeździć.
Minęły już ponad 4 tygodnie od rozpoczęcia mojej nauki jazdy na motocyklu typu Suzuki Marauder 125. W ciągu tego okresu czasu rezultaty jazdy poprawiły się i to bardzo. Wyuczone mam już utrzymywanie równowagi, ostre zakręty oraz ósemki. Do poprawy mam jeszcze wrzucanie biegów przede wszystkim z jedynki na dwójkę i z dwójki na jedynkę. Jestem naprawdę zadowolony z moich wyników jazdy.
PS: Jeśli macie jakieś mądre rady które mogły by mi się przydać w praktyce to piszcie. Ja idę jeździć.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
Jedyna i to naprawdę jedyna rada jakiej powinieneś posłuchać to - Idź Jeździć!
Ale na to to już sam wpadłeś. Wszystkich innych doradców goń w diabły bo Ci głowa spuchnie i pod kaskiem się nie zmieści a i tak pożytku z tego żadnego nie będzie.
Ale na to to już sam wpadłeś. Wszystkich innych doradców goń w diabły bo Ci głowa spuchnie i pod kaskiem się nie zmieści a i tak pożytku z tego żadnego nie będzie.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Zwykle możesz mieć problem z redukcją biegów na postoju - jeśli nie zrobisz tego w trakcie wytracania prędkości. Gdy już stoisz i zostałeś na dwójce lub wyżej, to oprzyj lekko stopę na dźwigni zmiany biegów i delikatnie (nie do końca) popuść sprzęgło. Niższe biegi i jedynka sama Ci wskoczy.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
-
No tak, lato się kończy a Junior wpadł w szał nawijania na laczki lokalnej szutrówki ok: . Codziennie 25-30km w pełnym rynsztunku zapina z uśmiechem od ucha do ucha. Trochę zapomina, że motocykl to nie perpetum mobile i nie sprawdza na starcie stanu paliwa oraz oleju. Jest dobrze . Codzienne postępy bardzo mnie cieszą. Dziś Junior poprosił o 600set metrowy kursik z rancza do asfaltówki. Zrobił 3x ale za czwartym sąsiad spuścił Reksia, który darł ryja i sadził się pod motocykl. Czysta złośliwość wypuścić psa kiedy młody uczy się być prawdziwym Vulcanerios Jeszcze 2 miechy i Junior pokaże swój zegar z przebiegiem i powie -"Kasper cienias jesteś" .
W związku z tym, że coraz częściej tracę jego z oczu jutro ćwiczymy technikę podnoszenie motonga z gleby. Jak nie da rady to przez zimę musi trochę przypakować w bicepsie .
W związku z tym, że coraz częściej tracę jego z oczu jutro ćwiczymy technikę podnoszenie motonga z gleby. Jak nie da rady to przez zimę musi trochę przypakować w bicepsie .
- kasper junior
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
Jeśli chodzi o pieska to nic mu się na szczęście nie stało ale czasami nachodzi mnie myśl żeby go przejechać i mieć spokój lecz aż takim potworem nie jestem.
''Kasper cienias jesteś'' - to będę mógł powiedzieć chyba za parę lat.
''Kasper cienias jesteś'' - to będę mógł powiedzieć chyba za parę lat.
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior