Nie mam prawka, nie mam motoru, mam chęci...
-
- Miejscowość: Warszawa / Rzepin
- Motocykl: VN800 Classic
- VROC: 0
Nie spodziewałem się tak licznego przywitania. Pozdrawiam wszystkich.
A tak w ogóle, przeglądając ogłoszenia dot. VN800 odnoszę wrażenie, że choppery sprzedają tylko na śląsku. Jakieś moto-zagłębie. WTF?
A tak w ogóle, przeglądając ogłoszenia dot. VN800 odnoszę wrażenie, że choppery sprzedają tylko na śląsku. Jakieś moto-zagłębie. WTF?
Ostatnio zmieniony pt sie 17, 2012 przez FlasH, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
taaaa na śląsku a jak ja szukałem to na śląsku 2 demobile a górne pół Polski to jakieś 40 szt obecnie chyba w Libiążu gość ma kilka VN 800, byłem swojego czasu u niego ogólnie konkretny facet i ma dobrą opinię wśród motonitówFlasH pisze:Nie spodziewałem się tak licznego przywitania. Pozdrawiam wszystkich.
-
No właśnie połowa VN800 w sprzedaży jest od niego... nawet widziałem, że jest jeden forumowicz z Libiąża.Mayones pisze:taaaa na śląsku a jak ja szukałem to na śląsku 2 demobile a górne pół Polski to jakieś 40 szt obecnie chyba w Libiążu gość ma kilka VN 800, byłem swojego czasu u niego ogólnie konkretny facet i ma dobrą opinię wśród motonitów
btw. Kiedy lepiej kupować moto - na jesień, czy na wiosnę? Jak wszystko pójdzie z planem, to za 1.5 miesiąca będę miał prawko... i chętnie bym coś kupił. Choć małżowina jest nieszczególnie zachwycona.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
Gratuluje, kupuj "z głową" kolego trzymam kciukiFlasH pisze:Aha!!! Temat nieaktualny!
Mam prawko! :-)
Udało mi się zdać za pierwszym razem, jestem nieźle nakręcony. Lecę zaraz kupować moto.
Niech mi tylko ktoś powie jak kupić, żeby się nie nadziać.
uruchom opcje "szukaj" na forum jest sporo tego typu tematów
-
Kolejna aktualizacja wątku.
Mam prawko, mam VN800, micha mi się cieszy od ucha do ucha.
W sobotę kupiłem od Grzebyta jego VN800 z wydechami, które brzmią jak karabin maszynowy.
Droga z Pruszcza do domu zajęła mi 8 godzin zamiast planowanych 5, po drodze trafił mi się objazd po lesie, przez błoto i rowy... potem ciemności, zimno i mgła jak cholera, ale jakoś dojechałem... na godzinę 23.oo.
Ale za to w niedzielę... słońce, 16 stopni, złote drzewa i masa znajomych do odwiedzenia w okolicy :-)
Mam prawko, mam VN800, micha mi się cieszy od ucha do ucha.
W sobotę kupiłem od Grzebyta jego VN800 z wydechami, które brzmią jak karabin maszynowy.
Droga z Pruszcza do domu zajęła mi 8 godzin zamiast planowanych 5, po drodze trafił mi się objazd po lesie, przez błoto i rowy... potem ciemności, zimno i mgła jak cholera, ale jakoś dojechałem... na godzinę 23.oo.
Ale za to w niedzielę... słońce, 16 stopni, złote drzewa i masa znajomych do odwiedzenia w okolicy :-)