Cobra czy Vance&Hines
Jeszcze Was dopytam o zdanie na temat poniższych wydechów. Czy wiecie czym one się różnią poza wyglądem, czy dają inny dźwięk? Które z nich są najbardziej ekstremalne, a które najłagodniejsze. Dzięki
Cobra True Duals Slashdown
Cobra True Duals w/Billet Tips
Vance&Hines TOURING DUALS
Kaliński http://motocykle.kalinski.pl/vulcan_1600_nom.html
Dodam niestety, że sprzedawcy tych wydechów w ogóle nie znają się na tym co sprzedają i rozmowa z nimi nie przyniosła efektu
Cobra True Duals Slashdown
Cobra True Duals w/Billet Tips
Vance&Hines TOURING DUALS
Kaliński http://motocykle.kalinski.pl/vulcan_1600_nom.html
Dodam niestety, że sprzedawcy tych wydechów w ogóle nie znają się na tym co sprzedają i rozmowa z nimi nie przyniosła efektu
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Na poczatku roku rozmawiałem z klientem, który własnie robi przeglądy i powiedział "gdyby Ci zatrzymali okładki za kominy, wal do mnie śmiało. Masz załatwione od ręki, tylko wjedziesz na pomiar bym Cię miał nagranego, że coś mierzymy"
Natomiast już kilka osób na ulicy się dowaliło, że za głośno chodzi moto. Do tego jedna idiotka spisywała sobie moje nr i straszyła policją
Natomiast już kilka osób na ulicy się dowaliło, że za głośno chodzi moto. Do tego jedna idiotka spisywała sobie moje nr i straszyła policją
VROC 34525
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Tak tylko gwoli informacji, ostroznie z tymi wydechami, psy drogowe naprawde zaczynaja sie czepiac wszystkiego i proponuje ocenic, czy warto drzec koty, w calej Europie juz sie nie pojezdzi na glosnych kominach, tzn, pojezdzi sie, ale do czasu...to tak przy okazji...
narka
narka
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Krasnal, tak wiem, zwlaszcza poza PL. u mnie rozmawialem z kilkoma i powiedzialem czemu mamam tak glosne. Stwierdzili, ze tu raczej nikt sie nie doczepi jednoczesnie przyznali mi racje. Dofali, ze wszystkie skargi poki co dotyczyly szlifier.
Moze bede tym pierwszym?
Z ciekawosci, jakie Ty masz wydechy?
Moze bede tym pierwszym?
Z ciekawosci, jakie Ty masz wydechy?
VROC 34525