Pod tym względem to lipa Ale za to jaki dżwiękLucas pisze:Banan, że nie ma dbkiller w komplecie. Autentycznie jestem zdziwiony
Cobra czy Vance&Hines
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Fabryczne i przy takich zostane...Lucas pisze:Krasnal, tak wiem, zwlaszcza poza PL. u mnie rozmawialem z kilkoma i powiedzialem czemu mamam tak glosne. Stwierdzili, ze tu raczej nikt sie nie doczepi jednoczesnie przyznali mi racje. Dofali, ze wszystkie skargi poki co dotyczyly szlifier.
Moze bede tym pierwszym?
Z ciekawosci, jakie Ty masz wydechy?
natomiast w lampe wlozylem xenony i jest zajebiscie... choc tez nie do konca legalnie...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Krasnal, znowu zabrzmi, ze sie chwale. Nie mam odniesienia gdyz nie jechalem przed moim moto. Lecz nawet w nocy jadac przez las nie wlaczam dlugich.
Tu jednak mam pelna siadomosc faktu, ze swiece sw. Piotrowi po oczach. Do tego na krotkich swieca mi sie jeszcze boczne oczka.
W kwestii kominow nie zmienie zdania, mimo krotkiego stazu na VN mialem kilka przejsc, przygody sjonczyly sie od czsu gdy mam puste wydechy. Nawet dzis glosny wydech uchronil mnie przed slizgiem. W ostatniej chwili facet mnie uslyszal, do czego misl facet odwage sie zatrzymac kolo mnie i przeprosic dodajac, ze.nie widzial a cos uslyszal w ostatniej chwili.
Tu jednak mam pelna siadomosc faktu, ze swiece sw. Piotrowi po oczach. Do tego na krotkich swieca mi sie jeszcze boczne oczka.
W kwestii kominow nie zmienie zdania, mimo krotkiego stazu na VN mialem kilka przejsc, przygody sjonczyly sie od czsu gdy mam puste wydechy. Nawet dzis glosny wydech uchronil mnie przed slizgiem. W ostatniej chwili facet mnie uslyszal, do czego misl facet odwage sie zatrzymac kolo mnie i przeprosic dodajac, ze.nie widzial a cos uslyszal w ostatniej chwili.
VROC 34525
-
- Miejscowość: Mosina
- Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
- VROC: 35561
Chciałbym wtracic swoje trzy grosze. Mnie także pomogły moje cobry przed miła blondi co się akurat malowala i próbowała mnie rozjechac. Co do głosu 130db narazie nikt nie protestuje:)
Mam tylko sugestie ze wydechy to nie wszystko i zmieniając je z fabrycznych trzeba zastroic z wtryskiem. Cobra do tego celu robi specjalny sterownik cobra2000.
Mam tylko sugestie ze wydechy to nie wszystko i zmieniając je z fabrycznych trzeba zastroic z wtryskiem. Cobra do tego celu robi specjalny sterownik cobra2000.
--
-
- Miejscowość: Słupca
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic 97r
- VROC: 0
A wie ktoś moze czy V&H Straightshots do Vn800 ma w zestawie dbkillery?? Ostatnio byłem na zlocie gdzie był konkurs na najgłosniejszy wydech. Z ciekawości podjechałem swoim Vulcanem - wynik: 122 dB. Pierwsze miejsce miał ktoś motorem firmy BIG DOG 141db. Drugie VN800 na kwasówkach prawie 130db. Ja chyba 5miałęm miejsce;)
Ogólnie Vulcany dają o sobie znać
Ogólnie Vulcany dają o sobie znać
-
Limet, mnie co kilka dni ktoś zwraca uwagę, że "nie szanuję innych użytkowników dróg" - to najłagodniejsza forma z jaką ktoś m izrócił uwagę
Dziś jakiś dziadek jeżdżący starym VW Transporter coś do mnie mówił i machał rękoma, niestety mówił za cicho
Nie wiedząc co mówi a jedynie się domyślając spytałem go czy jego samochód spełnia wszelkie normy, gdyż ja w to wątpię
Dziś jakiś dziadek jeżdżący starym VW Transporter coś do mnie mówił i machał rękoma, niestety mówił za cicho
Nie wiedząc co mówi a jedynie się domyślając spytałem go czy jego samochód spełnia wszelkie normy, gdyż ja w to wątpię
VROC 34525
-
Wróbelek, właśnie lukałem na forum http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... ancehines/
Tam wnioskując z treści nikt nie ma w standardzie dbkillerów.
Tam wnioskując z treści nikt nie ma w standardzie dbkillerów.
VROC 34525
-
Dobra dobra, odchodzimy koledzy od tematu
Kolega już nasłuchał się czapke opowieści na temat pakietu zakupowego i przygód naszych na drogach
Teraz może jakieś praktyczne porady?
Np ja ile razy montowałem killery tyle razy miałem pocięte palce od ostrych krawędzi puszek
Też tak macie czy moze ja mam Made in China?
Kolega już nasłuchał się czapke opowieści na temat pakietu zakupowego i przygód naszych na drogach
Teraz może jakieś praktyczne porady?
Np ja ile razy montowałem killery tyle razy miałem pocięte palce od ostrych krawędzi puszek
Też tak macie czy moze ja mam Made in China?
VROC 34525
-
Hubas, nie będzie to wielkim odkryciem, widocznie jestem lewy manualnie
Kiedyś jak rozebrałem motorynknę to zostało mi z 1 kg części. Mimo to jeździła
O Hondzie 750 nie wspomnę chociaż też jeszcze rok się kręciła
Tak napoważnie, u mnie to jest wsio spasowane na styk, dobrze, że nikt nie widział jak wyjmowałem DBK
Ksiądz by na mnie wyklął
Kiedyś jak rozebrałem motorynknę to zostało mi z 1 kg części. Mimo to jeździła
O Hondzie 750 nie wspomnę chociaż też jeszcze rok się kręciła
Tak napoważnie, u mnie to jest wsio spasowane na styk, dobrze, że nikt nie widział jak wyjmowałem DBK
Ksiądz by na mnie wyklął
VROC 34525
- Boczek
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 900 Custom "sprzedany 03.04.2013"
- VROC: 35185
ja w swoim V&H mam standardowe dbkillery... znaczy wydech nie jest pusty tylko ma rurki z dziurkami wmontowane w wersji z cichymi db jest rurka owinieta jeszcze materiałem a co do majdrowania we wtryskach to nie wiem ale z tego co czytałem do V&H bez majdrowania przy dolocie powietrza z jednej strony spec z V&H pisze ze nie trzeba nic podpinac w V&H to sie nazywa fuelpack a z innej w instrukcji od kominow jest nagmerane ze przydaloby sie podpiac :S puki co ja mam same kominy i czasem jak to berety zrywa czebaby cos pomyslec moze filtr rzadszy zamontuje...
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2012 przez Boczek, łącznie zmieniany 1 raz.