![:(](./images/smilies/icon_cry.gif)
http://malbork.naszemiasto.pl/artykul/g ... ml#galeria
Masz jeszcze długą drogę do takich "mądrości" i uważaj, abyś nie musiał wykrztusić tych słów na swoje buty.Mayones pisze:Ponoć wg badań 60-cio letni kierowca ma dużo mniejszą zdolność widzenia pojazdów będących w ruchu.
mój post nie dotyczy kiepskich kierowców tych na pewno jest najwięcej pośród młodych co to prawko dostali tydzień temu do ręki i już myślą że są zawodowcami,mirad pisze:Masz jeszcze długą drogę do takich "mądrości" i uważaj, abyś nie musiał wykrztusić tych słów na swoje buty.Mayones pisze:Ponoć wg badań 60-cio letni kierowca ma dużo mniejszą zdolność widzenia pojazdów będących w ruchu.
Ilość kierowców - idiotów oraz mało zdolnych w wieku chrystusowym wielokrotnie przewyższa ilość kiepskich kierowców w starszym wieku. Zapraszam na Mazowsze można sobie to sprawdzić. Co do tego nie mam wątpliwości, jeżdżę od 15 roku życia, nie pamiętam ile miałem pojazdów, więc coś mogę o tym wiedzieć.
Howgh!
mirad pisze:Masz jeszcze długą drogę do takich "mądrości" i uważaj, abyś nie musiał wykrztusić tych słów na swoje buty.