Dobre, dobrestarusheck pisze:Jak zrzedzenie to moja tesciowa. Przepraszam za off top ale nie moglem sie powstrzymac.Daromax pisze: Wszystko zależy jaki to jest dzwięk jak zrzędzenie to łańcuch rozrządu
Pozdrawiam Robert
vn 1600 stukanie w silniku
- Bonzo
- Miejscowość: Opole
- Motocykl: Mean Strek VN 1600, Honda CX500
- VROC: 35220
Powiem tak ,może jest to możliwe nie posiadam żadnych serwisów które udokumentowały ten przebieg.Ale opony są z dotem zgodnym z rocznikiem moto i połowa opon jeszcze jest.Wygląd chromów i elementy gumowe manetki podnóżki ,przełączniki są jak nowe.Może akurat tyle ma przejechane
Tylko wracam do pytania jeśli byłby to łańcuch jak sprawdzić naciąg łańcucha rozrządu.
Przestudiowałem serwisówkę rozdział 5-18 o napinaczu łańcucha rozrz.coś tam kumam tylko zostaje zagadką dla mnie jak regulować ten naciąg owym napinaczem.
Tylko wracam do pytania jeśli byłby to łańcuch jak sprawdzić naciąg łańcucha rozrządu.
Przestudiowałem serwisówkę rozdział 5-18 o napinaczu łańcucha rozrz.coś tam kumam tylko zostaje zagadką dla mnie jak regulować ten naciąg owym napinaczem.
-
- Miejscowość: Przemyśl
- Motocykl: vn750
- VROC: 0
bonzo jak poprawiłeś naciąg ? bo u mnie tezjest tak jak u ciebie z tego co opisujesz i tez na ciepłym silniku ustaje dzwonienie
grzebałem w napinaczu jak go dokrece ta srubka co jest w srodku to chwile jest cicho dodam gazu i znowu sie odzywa moze u mnie to napinacz cos swiruje ale mam je 4 miesiace kupiłem 2 nowiutkie kawasaki
grzebałem w napinaczu jak go dokrece ta srubka co jest w srodku to chwile jest cicho dodam gazu i znowu sie odzywa moze u mnie to napinacz cos swiruje ale mam je 4 miesiace kupiłem 2 nowiutkie kawasaki
- Bonzo
- Miejscowość: Opole
- Motocykl: Mean Strek VN 1600, Honda CX500
- VROC: 35220
W moim przypadku bylo tak ze nie ruszalem sruby reg. tylko odkrecilem tam gdzie sa sprezyny skrecilem i klekotanie ustalo.WOJTAS31vn pisze:bonzo jak poprawiłeś naciąg ? bo u mnie tezjest tak jak u ciebie z tego co opisujesz i tez na ciepłym silniku ustaje dzwonienie
sorry za pisownie nie mam Pl klawiatury