Lagi EN500 a GPZ500
Lagi EN500 a GPZ500
Witam ponownie z problemem... Lagi w mojej EN-ce mają 36mm średnicy i mają wżery . Może któryś z kolegów wie, czy rury od GPZ500 , a może KLE z jednym zaciskiem (90 rok ) będą pasowały ? Średnica się zgadze nie wiem jak z długością... . Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami, a może jakieś inne pomysły ? Wkurza mnie pocenie się tych rurek i wycieranie przy każdym postoju
Wiesz co nie powiem Ci na 100% ale wydaje mi się, że od GPZta będą za krótkie, jak już to KLE bo to takie trochę podwyższone więc może być.
Najlepiej zmierzyć swoje rury, jak masz na wierzchu i zadzwonić do kogoś z Alledrogo żeby podał długość.
Z tego co mi się udało znaleźć to Enka z '93 ma wymiary:
Długość 720 mm
Średnica 37 mm
'96 - '06:
Długość 660 mm
Średnica 41 mm
Znalazłem jeszcze info o GPZcie ale 1100
ŚREDNICA 41 mm
DŁUGOŚĆ 610 mm
Najlepiej zmierzyć swoje rury, jak masz na wierzchu i zadzwonić do kogoś z Alledrogo żeby podał długość.
Z tego co mi się udało znaleźć to Enka z '93 ma wymiary:
Długość 720 mm
Średnica 37 mm
'96 - '06:
Długość 660 mm
Średnica 41 mm
Znalazłem jeszcze info o GPZcie ale 1100
ŚREDNICA 41 mm
DŁUGOŚĆ 610 mm
Veni, Vidi, Vici i co dalej???
Znalazłem rury Wymiar 36mm na 777mm oryginał nówki po 329 złociszy. Myślę, że cena nie jest najgorsza tylko, czy warto inwestować tyle kaski w taki stary model? Z drugiej strony za 3 lata będzie zabytkiem...
Jeszcze raz dziękuję koledze za pomoc
Teraz będę się zastanawiał, czy kupić rury, czy wymienić motocykl...
Jeszcze raz dziękuję koledze za pomoc
Teraz będę się zastanawiał, czy kupić rury, czy wymienić motocykl...