pochwalic się, chciałbym
Mówią "nie nauczysz się jeździć na koniu dopóki z niego nie spadniesz", albo "motocykliści dzielą się na tych, którzy już glebę zaliczyli i na tych, którzy zaliczą". Masz to Dawid za sobą. Gratuluję samozaparcia A teraz skończ czytać pierdoły w internecie, idź pojeździć, zima niedługo
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
- kasper junior
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
Witam ponownie!
Chciałbym się pochwalić nowym osiągnięciem, a mianowicie zdaniem testu na kartę motorowerową. W piątek ubiegłego tygodnia wybrałem się Kasprem do szkoły jazdy sympatycznego Pana, który przeprowadzał komputerowo egzaminy na te super szyb... fajne pojazdy. Teraz tylko pozostaje załatwić jakąś 50-ke.
Praktyczny też zaliczony
Chciałbym się pochwalić nowym osiągnięciem, a mianowicie zdaniem testu na kartę motorowerową. W piątek ubiegłego tygodnia wybrałem się Kasprem do szkoły jazdy sympatycznego Pana, który przeprowadzał komputerowo egzaminy na te super szyb... fajne pojazdy. Teraz tylko pozostaje załatwić jakąś 50-ke.
Praktyczny też zaliczony
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
-
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
I tu jest problem kolego. Używki 50tki nie wchodzą w grę. Wszystko chińszczyzna zajeżdzona przez małolatów. Można wyciągnąć używke w dobrym stanie nie chiński, ale to skutery. Junior to już fan motocykli klasycznych jak criusery i choppery a tego nie ma na rynku w 50tkach. Skuter odpada.Mayones pisze:Kup dobrą używaną 50 tkę zamiast bawić się w agrotjuningi, nawet na chińskim czetrosuwie ciągniesz 80 km/h, pytanie tylko czy taki "pojazd" się do tego nadaje...moim skromnym zdaniem...nie
Powodzenia
Znalazłem coś takiego http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... abNumber=2
piękna rzecz lecz brak części na rynku zamyka temat. Niestety ale jednak bedzie chińszczyzna. Ale nowa http://skuteromanialublin.home.pl/pl/p/JUNAK-902/1398
Mam inny dylemat. Junior ma Maraudera 125 na którego wsiądzie za 5lat. Sprzedać czy nie sprzedać
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland