Tego też sobie życzę. Chociaż zanim ja usłyszę jak płacze Wiktoria to Aga już będzie przy niej stała.fitter pisze: I życzę samego zdrówka i przespanych spokojnie nocy
VViktoria
- Albert
- Miejscowość: Błonie
- Motocykl: VN 1600 Classic, Kawasaki Versys 1000
- VROC: 0
Witam tu Aga.
Serdeczne podziękowania dla Wszystkich za pamięć za życzenia za te wszystkie ciepłe slowa. Faktycznie dom jest zupełnie inny od chwili jak wróciłyśmy z Wiką. Pierwsza noc hi hi na tapczanie 90 cm spaliśmy we trójkę ja Wika i Kacper a tata loża łoże 140 cm dla siebie Ale nie zamienię tych chwil na żadne inne.
Bardzo bałam sie reakcji Kacperka na siostrę ale nasz Synek kolejny raz bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Sam chce wszystko robić przy małej siada na komodzie przy łożeczku i patrzy na małą albo ją głaszcze.
Jak słusznie piszecie rośnie kolejna motocyklistka hi hi.
Przepraszam że piszę z Alberta konta ale niestety nie mogłam się zalogować na swoje mimo wielu usilnych prób.
Pozdrawiam wszystkich ciepło Agnieszka
Serdeczne podziękowania dla Wszystkich za pamięć za życzenia za te wszystkie ciepłe slowa. Faktycznie dom jest zupełnie inny od chwili jak wróciłyśmy z Wiką. Pierwsza noc hi hi na tapczanie 90 cm spaliśmy we trójkę ja Wika i Kacper a tata loża łoże 140 cm dla siebie Ale nie zamienię tych chwil na żadne inne.
Bardzo bałam sie reakcji Kacperka na siostrę ale nasz Synek kolejny raz bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Sam chce wszystko robić przy małej siada na komodzie przy łożeczku i patrzy na małą albo ją głaszcze.
Jak słusznie piszecie rośnie kolejna motocyklistka hi hi.
Przepraszam że piszę z Alberta konta ale niestety nie mogłam się zalogować na swoje mimo wielu usilnych prób.
Pozdrawiam wszystkich ciepło Agnieszka
Człowiek jest niczym, czyny są wszystkim.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Agnieszko całuję Cie serdecznie i gratuluję Wam obojgu i cmokam malutką Wiktorię w jej malusieńką stópkę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/