Kolory
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Też tak mam....
Te dwa ostatnie pochodzą z palety tzw kolorów krągłych. Czarny i biały właściwie mogą być, lub nie, ale krągłe muszą się mi się co jakiś czas objawiać......
Jak zatem radzę sobie na drodze ?
Jak się świeci to na górze, to nie można jechać, to w środku, to można, ale o wiele szybciej, jak to na dole, to luuuz. Jadę bez stresu....
Te dwa ostatnie pochodzą z palety tzw kolorów krągłych. Czarny i biały właściwie mogą być, lub nie, ale krągłe muszą się mi się co jakiś czas objawiać......
Jak zatem radzę sobie na drodze ?
Jak się świeci to na górze, to nie można jechać, to w środku, to można, ale o wiele szybciej, jak to na dole, to luuuz. Jadę bez stresu....
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Ramms pisze:ObrazekAndy pisze: Jak się świeci to na górze, to nie można jechać, to w środku, to można, ale o wiele szybciej, jak to na dole, to luuuz. Jadę bez stresu....
no to proszę Panie Cfaniak
Nie używaj nigdy więcej, jeśli chcesz ze mną w zgodzie pozostać zwrotu Cfaniak ,i nieważne jak to piszesz, czy po polsku, czy po nijakiemu. Nigdy w moją stronę.
Zapamiętaj.
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Andy...spokojnie ten "zwrocik" był jak najbardziej przyjazny, ale szanuję Twoje oburzenie i przepraszam...
...a to dla Ciebie w ramach...fajki pokoju...
...a to dla Ciebie w ramach...fajki pokoju...
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Nie poznaję Kolegi, ale fakt nie powinno się używać takich zwrotów do innych użytkowników jeżeli się Ich nie zna(znajomość nieraz pozwala na pewne odstępstwa od etykiety, wiemy na co możemy sobie pozwolić) najważniejsze, że się wszystko wyjaśniło.Andy pisze:Nie używaj nigdy więcej, jeśli chcesz ze mną w zgodzie pozostać zwrotu Cfaniak ,i nieważne jak to piszesz, czy po polsku, czy po nijakiemu. Nigdy w moją stronę.
Zapamiętaj.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl