następny wypadek
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Dek
- Miejscowość: R.Śl.
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 35574
Szlak mnie trafia jak czytam takie wiadomości jakiś DEBIL wymusza pierwszeństwo na motocykliście i człowiek ginie, myślę że my powinniśmy każdego takiego debila pacyfikować i wtedy może by zaczęli puszkarze na nas zwracać uwagę bo wiedziałby że to co go za takie coś spotka będzie dla niego podobnym wstrząsem którego on sam dokonał !
Zawsze do Przodu !
- Tebow
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: HD Road King
- VROC: 35267
Szkoda faceta, sezon ledwo się zaczął a tutaj taka smutna wiadomość. Niestety większość kierowców puszek uważa się za król dróg, którzy zawsze mają pierwszeństwo...
A dodatkowo wkur*iają mnie komentarze idiotów pod artykułem. Ignorancja, głupota, zawiść nie znają granic.
A dodatkowo wkur*iają mnie komentarze idiotów pod artykułem. Ignorancja, głupota, zawiść nie znają granic.
----- www.v-moto.pl części, akcesoria, oleje itd. do VN-ów -----
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
[!][!][!]
Bardziej nie dostrzegają niż ignorują, zauważyć wypada że większość wszelkich wymuszeń jest spowodowana wiekiem kierowcy oraz płcią, w większości są to starsze kobiety lub starsi mężczyźniFajans pisze:Zacząłem jazdę dopiero w zeszłym roku w sierpniu po 35 letniej przerwie.Mam odczucie ze kierowcy puszek nas ignorują ,oj nie dobrze ,martwi mnie to.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,