U mnie ręka powoli wraca do zdrowia ale jeszcze nie odważyłbym się usiąść na moto.
Jeszcze tydzień i myślę , że będzie dobrze.
No to sobie pojeździłem :(
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Witam już z domku Przetrzymali mnie niestety aż do dzisiaj w szpitalu Teraz chociaż internet mam na stałe i mogę spokojnie posiedzieć na forum Kulas w długim gipsie do 30 sierpnia, a potem krótki do 13 września. Mam nadzieję, że po zdjęciu gipsu dam radę na moto się wpakować se na rehabilitację pojeżdżę na moto
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie tych potłuczonych i poobijanych
Pozdrowienia dla wszystkich, a szczególnie tych potłuczonych i poobijanych
-
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
- VROC: 31802
Dzięki Sauro. Sezon dla mnie jeszcze w pełni. Okazało się dziś , że w drodze na Świńskie Ryje dostaliśmy z Mirą zaproszenie do Berlina. Też motocykliści. Więc machniemy w sumie ok. 2000 km.I tak dziękuj Bogu że się tak to skończyło. Vracaj szybko do zdrovia bo jeszcze sezon się nie skończył.
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Ja jak v 2002 roku zaliczyłem glebę na motorku to półtora roku z kulami się nie rozsawalem (polamane lewa kolano) więc jakieś kontuzje to uvażam za drobnostki. mimo że trochę się połamałem nie przeszła mi ochota na dva kólka.Vręcz przeciwnie nabralem do tego szacunku i teraz naprawdę czuję że to moja pasja.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ