Życzenia Urodzinowe
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
........ zescie mnie kuna zaskoczyli... a ja tez zem w pore zaskoczyl :P wybaczcie ze po czasie ale zmagam sie z przeciwnosciami mechanicznymi i mnie pochlaniaja calkiem. Dziekuje za zyczenia i w ogole....kuna.....eeeeeeeee......zem sie wzruszyl w dziki ryj
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Zyczenia karpiu05
Pociechy z motorku, zdrówka przy kuflu i szczęśliwości w życiu.
Sto lat
Sto lat
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Karpiu szerokośći, chociaż patrząc na datę jego ostatnich odwiedzin, to raczej nie odpowie
dziś połączyłem wszystkie tematy z życzeniami - zrobiłem to dlatego, że nie byliśmy sprawiedliwi - część użytkowników miało założone tematy i złożone życzenia a część świąt przemilczeliśmy. Zatem, żeby nie było specjalnych wyróżnień i nowych tematów proszę wszelkie życzenia składać wyłącznie w tym temacie. Dziękuję.
I korzystając z okazji, chciałbym złożyć życzenia wszystkiego najlepszego, błyszczących chromów, i zawsze szerokiej pięknej trasy wszystkim tym, którzy z różnych powodów życzeń urodzinowych ostatnio nie otrzymali.
dziś połączyłem wszystkie tematy z życzeniami - zrobiłem to dlatego, że nie byliśmy sprawiedliwi - część użytkowników miało założone tematy i złożone życzenia a część świąt przemilczeliśmy. Zatem, żeby nie było specjalnych wyróżnień i nowych tematów proszę wszelkie życzenia składać wyłącznie w tym temacie. Dziękuję.
I korzystając z okazji, chciałbym złożyć życzenia wszystkiego najlepszego, błyszczących chromów, i zawsze szerokiej pięknej trasy wszystkim tym, którzy z różnych powodów życzeń urodzinowych ostatnio nie otrzymali.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
radzio740 STO lat z Vulcanem i wszystkiego co najlepsze.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179
no i bardzo pierwsza klasa zycze wszystkim co to maja i nie maja jak mowi poeta:Badger pisze: dziś połączyłem wszystkie tematy z życzeniami - zrobiłem to dlatego, że nie byliśmy sprawiedliwi - część użytkowników miało założone tematy i złożone życzenia a część świąt przemilczeliśmy. Zatem, żeby nie było specjalnych wyróżnień i nowych tematów proszę wszelkie życzenia składać wyłącznie w tym temacie. Dziękuję.
"Zeby wam sie dobrze dzialo w dzien lezalo w nocy stalo a ze dzialo to armata zeby wam sie armatalo"
..czy swiat wiele sie zmieni gdy z mlodych gniewnych powstana starzy wkurwieni?
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
DVCH Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Koniecznie pozdrów Ojca.
VROC#25311
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Wszystkiego najlepszego DVCH!!!
Oby Twój bak nigdy nie wysychał
Przy okazji chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim, którzy obchodzili urodziny wcześniej i będą obchodzić w najbliższym czasie - ze względu na ciągły brak czasu nie mam możliwości śledzić forum codziennie .
Więc wszystkiego najlepszego dla Wszystkich !
Oby Twój bak nigdy nie wysychał
Przy okazji chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim, którzy obchodzili urodziny wcześniej i będą obchodzić w najbliższym czasie - ze względu na ciągły brak czasu nie mam możliwości śledzić forum codziennie .
Więc wszystkiego najlepszego dla Wszystkich !
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.