Wrześniowy Świat Motocykli - Prezentacja vulcana
- Spider
- Miejscowość: Podkarpacie
- Motocykl: VN 1600 Nomad
- VROC: 32254
Wrześniowy Świat Motocykli - Prezentacja vulcana
No i wreszcie Vulcan doczekał się prezentacji w Świecie Motocykli w artykule Motocykle Używane.
Ładnie opisane wszystkie wersje , materiał może służyć jako doskonałe narzędzie do propagandy i nakierowania niezdecydowanego przyszłego Ridera poszukującego maszyny powyżej 1000 ccm na super Moto.
Ładnie opisane wszystkie wersje , materiał może służyć jako doskonałe narzędzie do propagandy i nakierowania niezdecydowanego przyszłego Ridera poszukującego maszyny powyżej 1000 ccm na super Moto.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Ale się gazetki rozpisały o Vulcanach
Jak dotąd rzadko spotykane w gazetach to w tym roku prawie co numer jakaś wstawka o Vulcanach.
Nowy numer Świata Motocykli i jako używany VN1500 i troszkę wzmianek VN1600...
Nowy numer Świata Motocykli i jako używany VN1500 i troszkę wzmianek VN1600...
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Abrams, Kolego, taki temat już od tygodnia wisi na forum http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=659
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.