HAFT ARTYSTYCZNY
HAFT ARTYSTYCZNY
Witam. Od żony na Gwiazdkę dostanę nową kamizelkę i mam takie pytanko czy ktoś ma mamiary na jakiś zakład który robi hafty w Poznaniu Z góry dziękuję za informacje
GLUBI
- Tebow
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: HD Road King
- VROC: 35267
W Poznaniu masz http://www.motohaft.pl/lang2/nowosci.html.
Ja mam stamtąd kilka naszywek i jestem zadowolony z jakości i wykonania.
Ja mam stamtąd kilka naszywek i jestem zadowolony z jakości i wykonania.
----- www.v-moto.pl części, akcesoria, oleje itd. do VN-ów -----
- yaqb84
- Miejscowość: Ostrów Wlkp
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 Classic
- VROC: 35188
Mam fajne miejsce do polecenia ale nie w Poznaniu tylko w Ostrowie. Firma widnieje pod nazwa HaftPol. Jezeli sprawa juz nieaktualna - moze komus innemu w przyszlosci sie przyda. Proponuje to miejsce poniewaz po pierwsze: robilem u tej Pani pare razy i jestem bardzo zadowolony z wykonania oraz bezproblemowej wspolpracy, po drugie: Poczta Polska nie jest zla, po trzecie: Nie bierze pieniedzy za zrobienie projektu( jak chcialem zrobic swoje kurtki i kamizelki to zawolali w innym miejscu 500zl!) I po czwarte: robia hafty bez wzgledu na ilosc. W razie czego - pisz na PW. Moge zrobic zdjecia haftow jesli bedziesz zainteresowany. Dodam tylko pogladowo ze np. za duze logo na plecach zaplacilem 15zl. Pozdrooo
VROC #35188
Born to ride, ride to be free!
- yaqb84
- Miejscowość: Ostrów Wlkp
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 Classic
- VROC: 35188
Pojawilo sie kilka zapytan o kontakt do Haftpolu. DLa wygody podam tutaj namiary. Jezeli admin uzna to za nieodpowiednie to prosze usunac post.
HaftPol
63-410 Wysocko Wielkie, Ul. Polna 55
Kom: 507 899 033
haftpol@vp.pl
pozdroooo
HaftPol
63-410 Wysocko Wielkie, Ul. Polna 55
Kom: 507 899 033
haftpol@vp.pl
pozdroooo
VROC #35188