Malowanie
-
- Miejscowość: XXX
- Motocykl: XXXXX
- VROC: 0
- studioaerografu
- Miejscowość: Ostrzeszów
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 800 Bobber
- VROC: 34339
......... i po co ja tu zaglądałem??????????? Ja mam straszną zajawkę na białą perłę nie wiem jeszcze kiedy, ale zamaluje to na perełkę :-) jak czytam to co piszecie to coraz bardziej mnie to przekonuje żeby malować :-). Jeżeli ktoś z Was ma jakiegoś MAGIKA "od pędzla" to podeślijcie namiar.........
Chcę pomalować tematycznie swoje moto areografem, mam zakład (po portfolio widać, że znają się na rzeczy), gdzie facet mi mówi za dwa błotniki i zbiornik od 2 tyś w zależności od trudności wzorów...gdy mu napisałem o co mi chodzi to powiedział, że jest również fanem i zrobi mi po kosztach jak zdam się na jego projekt, zobaczymy co z tego wyjdzie. 2 tyś to nie za dużo?
- studioaerografu
2 tyś to w przypadku malowania tematycznego śmieszna cena tylko czy przekłada się ona na jakość. Sprawdź dobrze portfolio żeby nie okazało się, że będzie tak jak w tym tatuażu
tattoo
a z tym zdawaniem się na "projekt ARTYSTY" to już się naoglądałem różnych dziwnych tworów, i dlatego od przyszłego roku będę prowadził kursy malowania aerografem :P
Podeślij stronę internetową zakładu to Ci obiektywnie powiem czy warto
tattoo
a z tym zdawaniem się na "projekt ARTYSTY" to już się naoglądałem różnych dziwnych tworów, i dlatego od przyszłego roku będę prowadził kursy malowania aerografem :P
Podeślij stronę internetową zakładu to Ci obiektywnie powiem czy warto
hahahaha z tatoo to "pojechałeś" po całości
studio z Legnicy
najbliżej mnie, więc odrazu do niego uderzyłem...
studio z Legnicy
najbliżej mnie, więc odrazu do niego uderzyłem...
- studioaerografu