Jestem pod wrażeniem nowej stacji TV.
Na kablówce nie ma niestety. Ale internet jak najbardziej. Włączam, i co? Pamiętny rok 1997, laska "super biust" - większość z nas plakaty miała na ścianach (no ja w każdym bądź razie miałem ), i śpiewa o chłopcach. Ci co powinni wiedzą o co chodzi, reszta nie musi. Ech, powspominać.
Ogólnie stacja
Ja częściej jednak RBL, tę mam na kablówce.
Ogólnie stacja
Ja częściej jednak RBL, tę mam na kablówce.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Na 1002 to ja na Polsacie mam Jordan TV. Niżej jest Almuskakilla, a wyżej Kuwait R1. Zajmujące stacje, ale nie powalająmatys2909 pisze:Znalazłem coś takiego: Przypomnijmy, że kanał STARS.TV nadaje swój program drogą satelitarną i jest dostępna m.in. na oficjalnych listach Cyfry+ (kanał 159) oraz platformy "n" (kanał 225). Cyfrowy Polsat kanał 1002.
Ale nie ma problemu, bo jest strojenie ręczne:
10911Hz, polaryzacja pionowa, transmisja 27500, standard DVB- ustawić na DVB-S2,... i oglądamy Sandrę, Samantę czy Roberta Palmera jak kto woli (oczywiście w drugim planie )
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
He, he, ale przyznaj się, że Muezina rankiem podsłuchujesz z Jordan TVLecho pisze:Na 1002 to ja na Polsacie mam Jordan TV. Niżej jest Almuskakilla, a wyżej Kuwait R1. Zajmujące stacje, ale nie powalają
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.