Hardcore dowcip
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Pewna para świeżo po ślubie.
Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze.
- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
- A dokąd idziesz misiaczku?
- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko.
- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw.
Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku, ale w barze, no wiesz, te kufle..
- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu. Proszę.
Mąż blady z wrażenia nie daje za wygraną;
- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję.
- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.
- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język..
- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to kurewskie piwo, z jebanego kufla, żryj pierdolone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie kur** nie wyjdziesz! Pojąłeś sku**ysynu?
Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze.
- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo.
- A dokąd idziesz misiaczku?
- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko.
- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw.
Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku, ale w barze, no wiesz, te kufle..
- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu. Proszę.
Mąż blady z wrażenia nie daje za wygraną;
- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję.
- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.
- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język..
- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to kurewskie piwo, z jebanego kufla, żryj pierdolone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie kur** nie wyjdziesz! Pojąłeś sku**ysynu?
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Recepta na szczęście:
Każdy ma swoją receptę na szczęście.
Ja na przykład powiesiłem na lodówce kartkę ''Jutro rzucam picie''.
Każdego dnia, gdy sięgam po flaszkę, widzę ten napis i myślę:
''Dobrze, że jutro, a nie dzisiaj''.
Każdy ma swoją receptę na szczęście.
Ja na przykład powiesiłem na lodówce kartkę ''Jutro rzucam picie''.
Każdego dnia, gdy sięgam po flaszkę, widzę ten napis i myślę:
''Dobrze, że jutro, a nie dzisiaj''.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Góralu Ty mnie nie żałuj,Ty mi powiedz jak na to cholerne piwo się wyrwaćGóral pisze:Garciu, no trochę mi Cię szkoda, ale w końcu ja Ci drugiej połówki nie wybierałem
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2013 przez Garciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie wiem czy to dowcip czy nie, ale opis aukcji: http://moto.allegro.pl/honda-cbr-i2942919539.html
jak takie rzeczy czytam to zastanawiam się jak działa nasz system edukacji - czy w ogóle jest coś takiego szkoda mi człowieka
jak takie rzeczy czytam to zastanawiam się jak działa nasz system edukacji - czy w ogóle jest coś takiego szkoda mi człowieka
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jacku - pewnie chłop miał L-4 na dysleksję (jak coraz więcej dzieciaków).
Kiedyś to nauczyciel pociągnął by linijką przez łapę i do łba weszło, że "marchewka" jest przez "o z kreską" a teraz ...
Kiedyś to nauczyciel pociągnął by linijką przez łapę i do łba weszło, że "marchewka" jest przez "o z kreską" a teraz ...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Uwierz mi że to nie dowcip. Znam osobiście co najmniej dwóch gości którzy mogli to napisać. Smutne ale prawdziwe...Badger pisze:nie wiem czy to dowcip czy nie, ale opis aukcji: http://moto.allegro.pl/honda-cbr-i2942919539.html
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...