Rumunia 2013
- Maciejka
- Miejscowość: łodzkie
- Motocykl: Kawasaki LTD 454
- VROC: 0
Rumunia 2013
Pod koniec czerwca '13 wybieram się wraz z Plecaczkiem do Rumunii. Zamierzamy robić małe przeloty i zachwycać się tym krajem. Jeśli chodzi o spanie to raczej campingi... w ostateczności na dziko. Dwa miejsca na mapie już mam zaznaczone: 1. Transfogaraska - ze względu na mnie , 2. plaża nad morzem - ze względu na Plecaczek
Wszystkich, którzy byli serdecznie proszę o wszelkiego rodzaju porady i wskazówki zarówno co do miejsc, przy których warto się zatrzymać, jak i innych praktycznych informacji.
Z góry dziękuję.
Wszystkich, którzy byli serdecznie proszę o wszelkiego rodzaju porady i wskazówki zarówno co do miejsc, przy których warto się zatrzymać, jak i innych praktycznych informacji.
Z góry dziękuję.
Siema... albo się nie ma...
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
Cześć
W tamtym roku mielismy wycieczke do rumuni. Tutaj masz cały wątek.
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=4204
Od siebie dodam, że skoro planujesz jechać nad morze to w stronę morza jedź trasa transfogarska, a wracając przejedz Transalpinę(albo na odwrót ). Obie pieknie ( choć wg mnie transalpina lepsza o dużo dużo).
W tamtym roku mielismy wycieczke do rumuni. Tutaj masz cały wątek.
Od siebie dodam, że skoro planujesz jechać nad morze to w stronę morza jedź trasa transfogarska, a wracając przejedz Transalpinę(albo na odwrót ). Obie pieknie ( choć wg mnie transalpina lepsza o dużo dużo).
Ihaaaa VN750 -> VN1600 Mean Streak -> VN2000 Limited, FJR1300, Hayabusa
- Maciejka
Przeczytałem, pooglądałem i... w głowie mi się zakręciło z wrażeniaLacik pisze: W tamtym roku mielismy wycieczke do rumuni. Tutaj masz cały wątek.
Przez pięć miesięcy o niczym innym chyba nie dam rady myśleć
- Maciejka
Obiecałem Plecaczkowi cały dzień na plaży ... Nie pozostaje mi zatem nic innego jak słowa danego dotrzymać
Co jeszcze polecacie poza pięknymi trasami i słodkim lenistwem na plaży?
... baaaaardzo chętnie w takim dniu się napiję.Abrams pisze:poniżej Constancy na dłuższe leniuchowanie. To kolega może się do nas podłączy...
Co jeszcze polecacie poza pięknymi trasami i słodkim lenistwem na plaży?
- Basin Raider
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: Aprilia ETV 1000 Caponord
Ja i natalia też się wybieramy, ale bardziej w granicach lipca(jak Andrew da mi wolne :P )
Ja jadę na Transalpinę i trasfogarską a resztę to niech się Natalia martwi
Ja jadę na Transalpinę i trasfogarską a resztę to niech się Natalia martwi
"Better keep your eyes on the road ahead"
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===
- Basin Raider
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: Aprilia ETV 1000 Caponord
-
- Miejscowość: Radom
- Motocykl: VULCAN VN900 CUSTOM
- VROC: 36368
Rumunia 15.06-23.06.2013
Wyjeżdżamy z Radomia 15.06, 4-5 motorów. Jak ktoś chętny to zapraszam. Wklejam link z trasą.
Rumunia
Rumunia
Ostatnio zmieniony pn lip 08, 2013 przez one, łącznie zmieniany 2 razy.