Naszywki Vulcan
Vinci zapisałeś się na naszywki VROC - czyli takie jak masz w swym podpisie, a to są naszywki w kształcie skrzydełek z pojemnością motocykla. Zupełnie inna bajka. Wpisz w wyszukiwarkę naszywki vulcan i gdzieś znajdziesz wzór
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Zerknij tuVinci pisze:Gdzie jest wzór tych naszywek i o co kaman:((
Niedawno zapisałem sie na II edycje - czy ta III to co innego czy dorabianie pod potrzeby?
Jestem nowy więc kawę na ławe...) i podawane pojemności???
oczywiście o wyjaśnienie Bardzo proszę.
Pozdrawiam.
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php? ... wki+vulcan
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Gumis
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Kawasaki Vulcan
- VROC: 0
Mam pytanko,czy będzie można na czerwcowej Vulcaneri nabyć naszywki,koszulki,polary,kamizelki itp. oczywiście związane z tematyką klubową .
Jeżeli nie to proszę o podjęcie tematu jeśli to możliwe.
Jak widać jestem od nie dawna zalogowany,można powiedzieć jak by w żłobku i z tego
powodu nie chciałbym popełnić gafy przyszywając lub nosić coś co mi nie wypada.
Pozdrawiam
Jeżeli nie to proszę o podjęcie tematu jeśli to możliwe.
Jak widać jestem od nie dawna zalogowany,można powiedzieć jak by w żłobku i z tego
powodu nie chciałbym popełnić gafy przyszywając lub nosić coś co mi nie wypada.
Pozdrawiam
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Z tematyką klubową - tylko osoby związane z Klubem.
Z tematyką forumową lub Vulcaniczną na pewno coś się znajdzie.
A co do naszywania różnych rzeczy to polecam lekturę tego wątku i wszystko będzie jasne.
Z tematyką forumową lub Vulcaniczną na pewno coś się znajdzie.
A co do naszywania różnych rzeczy to polecam lekturę tego wątku i wszystko będzie jasne.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Vinci, Gumiś - jak widzicie lista już zamknięta. Nauczony zeszłorocznym doświadczeniem zamówiłem co prawda kilka sztuk więcej, ale ciężko mi powiedzieć w tej chwili dokładnie których (listę mam w domu). Jeśli będą to "1500" i "800" to poinformuję was jak przyjdą.
Otrzymałem info: cena sztuki - 13zł. Czekam na potwierdzenie przyjęcia zamówienia i podam szczegóły płatności.
Otrzymałem info: cena sztuki - 13zł. Czekam na potwierdzenie przyjęcia zamówienia i podam szczegóły płatności.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Zamówienie złożone i zapłacone. Jak tylko naszywki do mnie dotrą tzn. za około dwa tygodnie wszystkim zainteresowanym prześle info na prv dotyczące płatności. Cena jak wyżej 13zł/szt + 2zł na znaczek bez znaczenia jaka ilość.
Jest możliwość przesłania na jeden adres w regionie do rozdania podczas spotkań - dogadywać się i wykazy komu i dla kogo zbiorczo proszę na prv.
Jest czas - więc spokojnie, nie pchać się
Jest możliwość przesłania na jeden adres w regionie do rozdania podczas spotkań - dogadywać się i wykazy komu i dla kogo zbiorczo proszę na prv.
Jest czas - więc spokojnie, nie pchać się
- fitter
Naszywki doszły - proszę czekać na info na pw dotyczące płatności.
Gumiś mam dodatkowe po 1 szt. "800" i "800 Classic" - reflektujesz na cóś?
Vinci - mam dodatkowe "1500" 4 szt. - chcesz?
Gumiś mam dodatkowe po 1 szt. "800" i "800 Classic" - reflektujesz na cóś?
Vinci - mam dodatkowe "1500" 4 szt. - chcesz?
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625