Życzenia Urodzinowe
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Maćku
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Maciek
- żebyś dalej robił zdjęcia na imprezach
- żebyś jeździł na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- żeby Twa maszyna była bezawaryjna, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- coby Twa rodzina była na tyle wyrozumiała, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- coby stan Twego portfela pozwalał na to, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- żebyś nadal pisał fajne reportaże z imprez
- żebyś jeździł na imprezy, z których...
Reasumując: zdrowia dla Ciebie i rodzinki, trochę szczęścia, trochę kasiorki, spełnienia marzeń
A że weekend, więc mogę... Twoje
- żebyś dalej robił zdjęcia na imprezach
- żebyś jeździł na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- żeby Twa maszyna była bezawaryjna, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- coby Twa rodzina była na tyle wyrozumiała, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- coby stan Twego portfela pozwalał na to, cobyś mógł jeździć na imprezy, na których będziesz robił zdjęcia
- żebyś nadal pisał fajne reportaże z imprez
- żebyś jeździł na imprezy, z których...
Reasumując: zdrowia dla Ciebie i rodzinki, trochę szczęścia, trochę kasiorki, spełnienia marzeń
A że weekend, więc mogę... Twoje
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
A ja dzisiaj dopiero mogę Wam wszystkim podziękować za życzenia. DZIĘKUJĘ!
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438