Naszywki VROC II-edycja
dziś wpłynęła kasa od
ROKKO71- 1 szt
Barney-2szt.
eFKa - 2 szt
krzychu 2 szt
Mirmur- 2 szt.
przesyłki zapakowane, wysyłka w piątek po południu
te, o których pisałem wczoraj zostały nadane dziś po południu
pozdrawiam
Góral
ROKKO71- 1 szt
Barney-2szt.
eFKa - 2 szt
krzychu 2 szt
Mirmur- 2 szt.
przesyłki zapakowane, wysyłka w piątek po południu
te, o których pisałem wczoraj zostały nadane dziś po południu
pozdrawiam
Góral
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
dziś wpłynęła kasa od krzysiek mrozu i yaqb84, w związku z tym wysyłka jutrzejsza zgodnie z wczorajszym postem obejmie:
ROKKO71- 1 szt
Barney-2szt.
eFKa - 2 szt
krzychu 2 szt
Mirmur- 2 szt.
krzysiek mrozu - 1 szt
yaqb84 - 3 szt
weźcie pod uwagę, że jestem na poczcie PO POŁUDNIU więc nie ma szans aby nazajutrz przesyłka dotarła, teraz dojdzie jeszcze weekend
info dla Vinci - w żadnym poście nie pisałem, ze otrzymasz przesyłkę następnego dnia, pisałem wstępnie o wysyłce w piątek, a wysłałem w środę, o czym zresztą informowałem na bieżąco, więc pretensji mieć nie możesz (w środę ok 15.30 jeśli mam być dokładny)
ROKKO71- 1 szt
Barney-2szt.
eFKa - 2 szt
krzychu 2 szt
Mirmur- 2 szt.
krzysiek mrozu - 1 szt
yaqb84 - 3 szt
weźcie pod uwagę, że jestem na poczcie PO POŁUDNIU więc nie ma szans aby nazajutrz przesyłka dotarła, teraz dojdzie jeszcze weekend
info dla Vinci - w żadnym poście nie pisałem, ze otrzymasz przesyłkę następnego dnia, pisałem wstępnie o wysyłce w piątek, a wysłałem w środę, o czym zresztą informowałem na bieżąco, więc pretensji mieć nie możesz (w środę ok 15.30 jeśli mam być dokładny)
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Zenobiusz111
- Miejscowość: Radońsk
- Motocykl: Kawasaki VN 750 A
- VROC: 35685
W dniu dzisiejszym na koncie pojawiła się kasa od
Gasman - 2 szt
Zenobiusz111 - 2 szt
Żabol - 1 szt
Panowie zaczyna się weekend, do tego ktoś może jeszcze wyśle kasę, która wpłynie dopiero w poniedziałek (tak chodzą eliksiry) więc wysyłka nastąpi dopiero we wtorek po południu, powinna dotrzeć w okolicach czwartku, sorki
Czekam na kasę od
GRZES - 1 szt
Mairon - 2 szt
Czekam na jakikolwiek odzew od
adamli -2szt
Hawir -1szt______
Porter - 1 szt.
Trzebiatowski -1szt.
Panowie zgodnie z wcześniejszym info czekam do poniedziałku, potem naszywki idą "pod młotek" - zakładam za Was własną kasę, więc chciałbym ją odzyskać
LwG
Góral
Gasman - 2 szt
Zenobiusz111 - 2 szt
Żabol - 1 szt
Panowie zaczyna się weekend, do tego ktoś może jeszcze wyśle kasę, która wpłynie dopiero w poniedziałek (tak chodzą eliksiry) więc wysyłka nastąpi dopiero we wtorek po południu, powinna dotrzeć w okolicach czwartku, sorki
Czekam na kasę od
GRZES - 1 szt
Mairon - 2 szt
adamli -2szt
Hawir -1szt______
Porter - 1 szt.
Trzebiatowski -1szt.
Panowie zgodnie z wcześniejszym info czekam do poniedziałku, potem naszywki idą "pod młotek" - zakładam za Was własną kasę, więc chciałbym ją odzyskać
LwG
Góral
Hawir - zrób jak napisałem i OK, też mam nadzieję na jakieś razem
Info dla Fajans - naszywki VROC nie mają nic wspólnego z Klubem VC
z założenia mają prawo nosić je ludzie, którzy otrzymali nr vroc - ja tego nie sprawdzam, jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz na PW, postaram się temat rozwinąć
Info dla Fajans - naszywki VROC nie mają nic wspólnego z Klubem VC
z założenia mają prawo nosić je ludzie, którzy otrzymali nr vroc - ja tego nie sprawdzam, jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz na PW, postaram się temat rozwinąć
zgodnie z wcześniejszym info jutro wysyłka do
Gasman - 2 szt
Zenobiusz111 - 2 szt
Żabol - 1 szt
AdamLi - 2 szt
Hawir - 1 szt
Porter - 1szt
Czekam na kasę od
GRZES - 1 szt
Mairon - 2 szt
Trzebiatowski -1szt.
Gasman - 2 szt
Zenobiusz111 - 2 szt
Żabol - 1 szt
AdamLi - 2 szt
Hawir - 1 szt
Porter - 1szt
Czekam na kasę od
GRZES - 1 szt
Mairon - 2 szt
Trzebiatowski -1szt.