Szacun...
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Kiedyś było na forum, ale nie to jest ważne...
Tylko pozazdrościć takiego kunsztu.. I taka mi do głowy myśl przyszła..
A może by tak zamiast prostych wycieczkowych nawijanych pod koła, ósemek tak z godzinę dziennie ? Wszak wiadomo, że trening czyni mistrza.. Dla własnego dobra przecież. Może później, kiedyś w ramach sprawdzianu, jakaś forma rywalizacji ? Zawody jakieś ? Na zlocie ?
Tylko pozazdrościć takiego kunsztu.. I taka mi do głowy myśl przyszła..
A może by tak zamiast prostych wycieczkowych nawijanych pod koła, ósemek tak z godzinę dziennie ? Wszak wiadomo, że trening czyni mistrza.. Dla własnego dobra przecież. Może później, kiedyś w ramach sprawdzianu, jakaś forma rywalizacji ? Zawody jakieś ? Na zlocie ?
Ostatnio zmieniony pn mar 04, 2013 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Fakt gość jest dobry, tylko że ten filmik na forum już był, zresztą nie tylko ten było kilka z hamerykanami, był też - chyba dla kontrastu - filmik z naszymi pałami - tu byś się uśmiał dla odmiany bo podziwiać to nie za bardzo było co
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
hary ma bardzo nisko umieszczony środek ciężkości , vulcanem ni dało by się niestety takich ewolucji zrobić , miałem nomada i vn 2000 więc wiem co mówię...
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
- Gumis
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Kawasaki Vulcan
Zawody to bardzo dobry pomysł,przecież wykonywanie takiego schematu jak na filmiku
to pestka.
Podczas takich imprez organizator jest zobowiązany do zabezpieczenia medycznego.
Jeżeli tor jazdy będzie podobny jak na prezentacji medialnej to ratownicy raczej się nie przydadzą ,za to kapelan może mieć pełne ręce roboty.
Siemanko .
to pestka.
Podczas takich imprez organizator jest zobowiązany do zabezpieczenia medycznego.
Jeżeli tor jazdy będzie podobny jak na prezentacji medialnej to ratownicy raczej się nie przydadzą ,za to kapelan może mieć pełne ręce roboty.
Siemanko .
-
Gumis pisze:Jeżeli tor jazdy będzie podobny jak na prezentacji medialnej to kapelan może mieć pełne ręce roboty.
Dlatego, wysiłki organizatorów skierowane powinny być raczej w prosty slalom, np. kwiatek, do pięciu, sześciu pachołków max, w zależności od dysponowanego terenu.
Np :
http://motogymkhana.pl/images/figures/handy.png
- Rokers
- Miejscowość: Tarnobrzeg
- Motocykl: VN 800 Classic
....
... tak pięknie gość jeździ - też kiedyś natrafiłem na YouTube na ten filmik, jeździłem Harusami, fakt że ciężkie i prowadzą się dobrze, ale żeby TAK JEŹDZIĆ... - to trzeba być leszczem, na VN-ie też się da, tylko godziny ćwiczeń... pomysł z konkurencją na zlocie w tym stylu, bardzo ciekawy !
-
Przekazałem dzisiaj sprawę w dobre ręce. Wszystko zależy od tego, czy na terenie zlotowym będzie wystarczająca ilość asfaltowego parkingu. Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia będziemy wiedzieli czy tylko ćwiczyć, czy ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć.