Witam, witam
- Pingvin
- Miejscowość: Wielkopolska
- Motocykl: jeszcze brak :)
- VROC: 0
Co do przeglądania giełdy - już zdążyłem przejrzeć conieco, ale obawiam się, że z racji ograniczonego budżetu (pracujący student) część perełek będę musiał odpuścić. Już świadomie zawężam zakres poszukiwań do 750-tki, mimo, że wizualnie 800-tka dużo bardziej mi się podoba. Z drugiej strony - student przecież jeść nie musi
A tak na poważnie - liczę się z tym, że ubranko na początek, wydatki związane z prawkiem (B zdane w pierwszym podejściu, liczę na to, że faktycznie jestem uzdolniony i z A będzie podobnie) i pakiecik startowy (przerabiane przy czterokolowym potworku, który nieco dobija mnie finansowo w tej chwili) pochłoną ze 2 tysiączki. A że trzeba mierzyć siły na zamiary, to cóż - w razie czego kupię szrota i z jeszcze większą motywacją będę przeczesywał forum
Dzięki wszystkim za powitania i oby do wiosny
A tak na poważnie - liczę się z tym, że ubranko na początek, wydatki związane z prawkiem (B zdane w pierwszym podejściu, liczę na to, że faktycznie jestem uzdolniony i z A będzie podobnie) i pakiecik startowy (przerabiane przy czterokolowym potworku, który nieco dobija mnie finansowo w tej chwili) pochłoną ze 2 tysiączki. A że trzeba mierzyć siły na zamiary, to cóż - w razie czego kupię szrota i z jeszcze większą motywacją będę przeczesywał forum
Dzięki wszystkim za powitania i oby do wiosny
"Zawsze jest czas na jeszcze jedną ostatnią chwilę."