Juz niedługo lato
Juz niedługo lato
W ramach protestu przeciwko zimie i zimnu postanowiłem się nie golić.
Liczę na to że zima się przestraszy zarostu, posra się i po prostu wyp...li na inny kontynent.
A jak nie wyp...li na inny kontynent to przynajmniej mi dzięki zarostowi troszkę cieplej będzie... Już po kilku dniach wyglądam trochę jak bym miał najbliższą rodzinę w Czeczenii, a wiosny nie widać... Ale nie pękam, tkwię w postanowieniu.
Co będzie dalej? Jak długo będą trwać arktyczne temperatury? Czy można smażyć śnieg? Czy zima w ogóle kiedyś wyp...li ? Czy już można schować choinkę? Ile waży bryła śniegu? Kiedy do piwnicy schowam sanki? Dla czego śnieg miejscami jest żółty? Kiedy pożegnamy kalesony..?
Przyznajcie się, tylko szczerze! Takie trudne pytania, być może bez odpowiedzi, nasuwają się chyba każdemu? Nie tylko najtwardszym głowom w naszej strefie klimatycznej.
Dołączacie do protestu? Na koniec posranego zimna (jeśli w ogóle się kiedyś skończy) wystarczy dodać swoje zdjęcie po zimie, ot co..
W grupie, razem, mamy większą siłę rażenia. Dla tego w proteście przeciwko zimnu i zimie żeńska część Vulcanerii także może wziąć udział.
Zapraszam!
Kuba
Liczę na to że zima się przestraszy zarostu, posra się i po prostu wyp...li na inny kontynent.
A jak nie wyp...li na inny kontynent to przynajmniej mi dzięki zarostowi troszkę cieplej będzie... Już po kilku dniach wyglądam trochę jak bym miał najbliższą rodzinę w Czeczenii, a wiosny nie widać... Ale nie pękam, tkwię w postanowieniu.
Co będzie dalej? Jak długo będą trwać arktyczne temperatury? Czy można smażyć śnieg? Czy zima w ogóle kiedyś wyp...li ? Czy już można schować choinkę? Ile waży bryła śniegu? Kiedy do piwnicy schowam sanki? Dla czego śnieg miejscami jest żółty? Kiedy pożegnamy kalesony..?
Przyznajcie się, tylko szczerze! Takie trudne pytania, być może bez odpowiedzi, nasuwają się chyba każdemu? Nie tylko najtwardszym głowom w naszej strefie klimatycznej.
Dołączacie do protestu? Na koniec posranego zimna (jeśli w ogóle się kiedyś skończy) wystarczy dodać swoje zdjęcie po zimie, ot co..
W grupie, razem, mamy większą siłę rażenia. Dla tego w proteście przeciwko zimnu i zimie żeńska część Vulcanerii także może wziąć udział.
Zapraszam!
Kuba
- jano
- Miejscowość: Krakow - Wieliczka
- Motocykl: VN 800 classic
- VROC: 0
Re: Juz niedługo lato
hehehe. Na tej czesci niezle sie pobawilemtakijedenkuba pisze:Czy można smażyć śnieg? Czy zima w ogóle kiedyś wyp...li ? Czy już można schować choinkę? Ile waży bryła śniegu? Kiedy do piwnicy schowam sanki? Dla czego śnieg miejscami jest żółty? Kiedy pożegnamy kalesony..?
Ja chyba nie dolacze bo nie lubie miec dluga brode, ale mysla jestem z Toba. Trzeba juz z ta zima cos zrobic!
A ja dziś odpaliłem swoją bestyjkę, zrobiłem sobie całkiem długiego tripa podziwiając rozkwitającą wiosnę dookoła, latające motylki, pszczółki wokół kwiatów, świergające pełną paletą dźwięków ptaki, kwitnące bielą wiśnie... a potem się obudziłem.... ://///
za to ja w proteście postanowiłem, że będę się golił codziennie! zarżnę zimę swoją podrdzewiałą od nieużywania maszynką do golenia hehe...
za to ja w proteście postanowiłem, że będę się golił codziennie! zarżnę zimę swoją podrdzewiałą od nieużywania maszynką do golenia hehe...
"Co z tego, że mamy XXI wiek i coraz lepsze technicznie cywilizacje, kiedy nie potrafimy dotrzeć do drugiego człowieka, a rozwój emocjonalny i duchowy większości ludzi pozostaje w epoce kamienia łupanego." - W. Allen
nie wiem co sugerujesz, ale...takijedenkuba pisze:W ramach protestu przeciwko zimie i zimnu postanowiłem się nie golić.
Dla tego w proteście przeciwko zimnu i zimie żeńska część Vulcanerii także może wziąć udział.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Panowie stąpacie po cienkim lodzieGóral pisze:nie wiem co sugerujesz, ale...takijedenkuba pisze:W ramach protestu przeciwko zimie i zimnu postanowiłem się nie golić.
Dla tego w proteście przeciwko zimnu i zimie żeńska część Vulcanerii także może wziąć udział.
Gdzieś widziałem obrazek typu - "Pomóżmy wiośnie, jedzmy śnieg"... i jakiś dopisek "...tylko nie ten żółty" także każdy jak widać cierpi na braki witaminy D
- Karamba
- Miejscowość: pomorskie
- Motocykl: Kawasaki VN 750, Honda GL 1200
- VROC: 36935
Już nie wytrzymałem i dzisiaj pojeździłem po okolicy 65 km tylko i jestem szczęśliwym człowiekiem ale teraz to chyba muszę groka sobie zrobić bo się rozgrzać nie mogę.
komar na pedały, romet , motorynka, jawa 175 ( ojca) CZ350 , długa przerwa i teraz VN 750 Św. Krzysztof jeździ z nami na tylnim siodełku tylko do 100km / h potem ustepuje miejsca Św.Piotrowi
Będę nim jeździł w ciepłe letnie dni na lody ze swoją dziewczyną.
Ale wcześniej oderżnę mu dach, nad paką, przemaluję na metaliczną czerń, posadzę na glebie, dołożę maksymalnie szerokie felgi i opony, dorzucę do pieca 150 KM, zrobię nową klimatyczną tapicerkę i konkretne audio. A na pakę idealnie się zmieści "Black Diamond' (nie mylić z trupem) albo inny jednoślad w potrzebie.
Plan mniej więcej jest taki jak na zdjęciu poniżej, tyle ze w wersji z dłuższą paką o jakieś 60cm
Ale wcześniej oderżnę mu dach, nad paką, przemaluję na metaliczną czerń, posadzę na glebie, dołożę maksymalnie szerokie felgi i opony, dorzucę do pieca 150 KM, zrobię nową klimatyczną tapicerkę i konkretne audio. A na pakę idealnie się zmieści "Black Diamond' (nie mylić z trupem) albo inny jednoślad w potrzebie.
Plan mniej więcej jest taki jak na zdjęciu poniżej, tyle ze w wersji z dłuższą paką o jakieś 60cm