więcej koni w vulcanie 2000
-
- Miejscowość: Zielona Góra
- Motocykl: kawasaki vulcan 2000
- VROC: 0
więcej koni w vulcanie 2000
chciałbym do swojego vulcana dołożyć nieco wiecej koni mech. myślałem o turbinie czy ktoś to już próbował??? jaki to koszt. lub może jest jakiś inny skuteczny sposób na zwiększenie mocy tak aby to było odczuwalne nie jakieś tam 5 czy 6 koni więcej????
norbi
i znów po sezonie
i znów po sezonie
-
- Miejscowość: Zielona Góra
- Motocykl: kawasaki vulcan 2000
wydechy mam "puste" robione na zamówienie. a co do power commander-a to nie wiem czy to ma sens bo słyszałem że to daje nie wiele więcej koni podobno zwiększa moc o jakieś 5 max do 10 koni . chciałem własnie pogadać z kimś kto może to już próbował (zrobił) ma swojej maszynie. czy jest to odcuwalne i takie tam pierdy
norbi
i znów po sezonie
i znów po sezonie
- merkury76
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: był VN2000 i bedzie VN2000
No jak mu dasz kominy to juz jest roznica potem powera .w powerze mozesz sobie dostosowac moment obrotowy i moc do obrotów.ustalasz czy chcesz miec moment obr. przy nizszych obrotach czy chcesz go podkrecic.potem proponuje zmiane filtra powietrza na K&N albo cos sportowego.Przeróbki w kwocie 2 tys.Moc do 20-30 kucyków i moment 200Nm. Pózniej sa inne mozliwosci typu zmiana sprzegła szlify na zaworach itp ale to juz kaska.to co pisałem do naszych moplików starczy.Teraz palisz gume przy starcie, a co dopiero przy tych przeróbkach.Ja mojego bede przerabiał przez zime .
Prawdziwi twardziele nie pija mleka
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
Prawdziwi twardziele jedzą krowy