Brodzins wita Wszystkich...
Skąd wiesz jakie gabaryty ?Robson pisze:Witaj
Dla Twoich gabarytów raczej > 1500...
Swoją drogą... na początku przygody z chopperkami 800 wydaje mi się akurat...
Chyba, że ktoś z Krakowa lub okolic pozwoli przymierzyć się do 1500.
Jeśli ergonomia jest znacznie lepsza dla kogoś o wzroście 190cm... rozważę taką opcję.
Ostatnio zmieniony pn mar 25, 2013 przez Brodzins, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpozdrawiam, często bywambroda pisze:Pozdrowienia z Kielc.
Chęciny, Sielpia Wielka i tak dalej....
swoją drogą w nawiązaniu do sugestii kolegi wyżej na temat 1,5 litra...
Nie bardzo wiem, gdzie umieścić link, bo nie widzę działu typu "weryfikacja ofert"
więc wkleję tutaj link:
http://otomoto.pl/kawasaki-vn-1500-mean ... 75276.html
Co sądzicie o tym egzemplarzu? Poza tym, że przebieg "realny".
-
- Miejscowość: Starachowice
- Motocykl: Kawasaki VN 900
- VROC: 0
Witam
Niedawno też szukałem głównie w internecie. W rzeczywistości sprzęty wyglądają "inaczej" jeżeli chodzi o handlarzy to zdjęcia potrafią tak zrobić że wady zostaną ukryte zdjęcia lekko obok coś tam w tle itd.
Przyglądaj się uważnie ja np. przeoczyłem tylną oponę bieżnik z boku wysoki ale na środku łysa a nowa 600 zł.
Co jeszcze wyjdzie zobaczymy jak śnieg zejdzie z asfaltu.
W tym modelu tłumik będzie ci przeszkadzał i zechcesz go wymienić a nawet używka kosztuje z tysiaka itp.
VN=banan na gębie Pozdrawiam
Niedawno też szukałem głównie w internecie. W rzeczywistości sprzęty wyglądają "inaczej" jeżeli chodzi o handlarzy to zdjęcia potrafią tak zrobić że wady zostaną ukryte zdjęcia lekko obok coś tam w tle itd.
Przyglądaj się uważnie ja np. przeoczyłem tylną oponę bieżnik z boku wysoki ale na środku łysa a nowa 600 zł.
Co jeszcze wyjdzie zobaczymy jak śnieg zejdzie z asfaltu.
W tym modelu tłumik będzie ci przeszkadzał i zechcesz go wymienić a nawet używka kosztuje z tysiaka itp.
VN=banan na gębie Pozdrawiam