Witam Kolegów:)
mam dośc dziwny i kłopotliwy problem: mianowicie w moim Kawasaki vn 800 po umyciu nie chce mi odpalać jak naciskam starter tylko brzęczy z pod bezpieczników:( nie wiem czy może to być spowodowane, spradziłem co mogłem, jest sucho, bezpieczniki całe.
odłączyłem teraz akumulatro i liczę ze może serownik sie zresetuje i ruszy to jakoś. może ktoś wie czy to jest spowodowane?? kable i bezpieczniki są całe.
z góry ogromnie dziękuje za każdą pomoc
Motocykl nie kręci, tylko dziwnie buczy z pod siedzenia:(
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Co to znaczy? Po każdym umyciu nie chce na początku odpalać, czy teraz, pierwszy raz tak się stało i nie można uruchomić silnika? Może to tylko zbieg okoliczności i po prostu trzeba sprawdzić rozrusznik? Zacznij od rozebrania przycisku rozrusznika- może od tego mycia już zaśniedział? Bezpieczniki sprawdziłeś? Wszystkie są całe? Idzie odpalić moto na pych? "Brzęczy spod bezpieczników"- możesz jakoś przybliżyć te odgłosy?Legolas88 pisze:po umyciu nie chce mi odpalać
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Również stawiam na akumulator , naładuj go i sprawdź jutro jak moto odpala, ewentualnie aku do wymiany, czasami zdarza się również oberwanie celi, wówczas aku pada momentalnie, czyli niby prąd jest lecz za mały.....
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,