następny wypadek
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Radio starsi starszymi ale szczyli w samochodach tatusia też nie brakuje, nie pomijajmy też tzw "krawaciarzy" którym zawsze się spieszy( ot wczoraj takiego spotkałem na blachach KR jakby mógł to by sznur samochodów i mnie pomiędzy nimi chodnikiem wyprzedził).
Kultura jazdy pozostawia wiele do życzenia i nie sądzę że to się zmieni, niestety.
Nie pozostaje nic innego jak myśleć za innych.
I żeby nie było że stronniczy jestem to również co po niektórym motocyklistom należało by się czasem w czerep szczególnie tym
Kultura jazdy pozostawia wiele do życzenia i nie sądzę że to się zmieni, niestety.
Nie pozostaje nic innego jak myśleć za innych.
I żeby nie było że stronniczy jestem to również co po niektórym motocyklistom należało by się czasem w czerep szczególnie tym
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Sie nakrecacie Panowie, ludzie gineli, gina i beda ginac, wszak takie jest zycie... i nie mowcie mnie prosze, ze wszyscy motocyklisci ktorzy zgineli to byly chadzace anioly, bowiem wiecie tak samo dobrze jak ja, ze nimi nie byli, nie mozna uogolniac, tak, wiem, ale kazdy kto siada na dwa kola z dopietym silnikiem musi sobie zdawac sprawe, ze prawdopodobienstwo zaistnienia wypadku wzrasta ogromnie czy tego chce, czy tez nie, to musi byc wkarkulowane i tyle
kolego WiecznieZywy, a jak wsiadasz do samochodu to sie nie boisz? puszkarzy ginie przeciez wielokrotnie wiecej, nie sadzisz?
bez przesady
narka i jak kazdego roku przypominam, ze czytaja to forum nasze rodziny, jak sie czuja co? myslicie, ze mniej sie boja o NAS pomyslcie i zmiencie temat prosze
kolego WiecznieZywy, a jak wsiadasz do samochodu to sie nie boisz? puszkarzy ginie przeciez wielokrotnie wiecej, nie sadzisz?
bez przesady
narka i jak kazdego roku przypominam, ze czytaja to forum nasze rodziny, jak sie czuja co? myslicie, ze mniej sie boja o NAS pomyslcie i zmiencie temat prosze
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
I wtedy właśnie przyjebała mi gadająca przez komórę lalka. Nie spojrzała w lusterko.... Są ludzie co tira nie zauważą. Niema reguły ale bronić się głośnymi wydechami i światłami trzeba, to faktwypruć tlumiki, zapalić wszystkie moźliwe światla i hej do przodu niech słysza i widza źe motocyklista jedzie
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Gumis
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Kawasaki Vulcan
- VROC: 0
Podejrzewam,że ktoś się nie zgodzi z tym co napisze,jednak proszę o wyrozumiałość .
Jadąc motocyklem nigdy nie uważam ,że ktoś jest w obowiązku ustąpienia czy
zrobienia mi miejsca na drodze. Przemierzając miejską dżunglę zawsze podejrzewam , że ktoś może mnie "zaatakować", no i " szacunek " do nawierzchni naszych dróg . Na nikogo nie trąbie, chyba że we własnej obronie lub ostrzegawczo Czy nas motocyklistów nie widzą?,może nie.Trzeba innym uczestnikom ruchu dać możliwość zauważenia pędzącego małego punktu z prędkością 200 km/h .
Krasnal masz rację nie ma się co nakręcać.
Jedno jest pewne: Śmierć nigdy nie przychodzi w odpowiedniej porze.
Pozdrawiam
Jadąc motocyklem nigdy nie uważam ,że ktoś jest w obowiązku ustąpienia czy
zrobienia mi miejsca na drodze. Przemierzając miejską dżunglę zawsze podejrzewam , że ktoś może mnie "zaatakować", no i " szacunek " do nawierzchni naszych dróg . Na nikogo nie trąbie, chyba że we własnej obronie lub ostrzegawczo Czy nas motocyklistów nie widzą?,może nie.Trzeba innym uczestnikom ruchu dać możliwość zauważenia pędzącego małego punktu z prędkością 200 km/h .
Krasnal masz rację nie ma się co nakręcać.
Jedno jest pewne: Śmierć nigdy nie przychodzi w odpowiedniej porze.
Pozdrawiam
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Podpisuję się pod powyższym!Krasnal pisze:Sie nakrecacie Panowie, ludzie gineli, gina i beda ginac, wszak takie jest zycie... i nie mowcie mnie prosze, ze wszyscy motocyklisci ktorzy zgineli to byly chadzace anioly, bowiem wiecie tak samo dobrze jak ja, ze nimi nie byli, nie mozna uogolniac, tak, wiem, ale kazdy kto siada na dwa kola z dopietym silnikiem musi sobie zdawac sprawe, ze prawdopodobienstwo zaistnienia wypadku wzrasta ogromnie czy tego chce, czy tez nie, to musi byc wkarkulowane i tyle
bez przesady
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Daromax
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN 2000 Classic LT
- VROC: 33649
Popieram ,a tak na boku to jak się ktoś boi to sprzedać motocykl a nie lamentować i cykorzyć ja też czasami ryzykuje ale mam to gdzieś .Albo leci zemną anioł stróż albo go nie będzieBrein pisze:Podpisuję się pod powyższym!Krasnal pisze:Sie nakrecacie Panowie, ludzie gineli, gina i beda ginac, wszak takie jest zycie... i nie mowcie mnie prosze, ze wszyscy motocyklisci ktorzy zgineli to byly chadzace anioly, bowiem wiecie tak samo dobrze jak ja, ze nimi nie byli, nie mozna uogolniac, tak, wiem, ale kazdy kto siada na dwa kola z dopietym silnikiem musi sobie zdawac sprawe, ze prawdopodobienstwo zaistnienia wypadku wzrasta ogromnie czy tego chce, czy tez nie, to musi byc wkarkulowane i tyle
bez przesady
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Śmierć zbiera tragiczne żniwo, niestety jest to nieuniknione, możemy tylko zwiększyć własną czujność aby jak najmniej dochodziło do takich sytuacji.
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34 ... lista.html
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Another Vulcan down
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34 ... 00742.html
Osobiście nie trawię tego typu tematów. Ale ten sezon zaczyna się słabo...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Daromax
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN 2000 Classic LT
- VROC: 33649
Ale rozłozona 2 litrówka ciekawe czy rama cała ?MaciekSz pisze:Another Vulcan down
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
No, faktycznie masz dylemat...Daromax pisze:Ale rozłozona 2 litrówka ciekawe czy rama cała ?MaciekSz pisze:Another Vulcan down
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.