Naszywki VROC II-edycja
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625
Co do pinów napisz do Piotra Classic, pewnie są jakieś rezerwowe.
naszywki raczej w najbliższej przyszłości robione nie będą, naszywka z nr vroc - skontaktuj się z Wiecznie Żywy, poda Ci namiar i sam sobie zamówisz, co do samej naszywki vroc to wzór był robiony na koszt Vulcanerii i nie wiem czy można ją sobie samemu zamówić - w tym temacie powinieneś skontaktować się z Yamakiem
czyli 3 x PW i się wyjaśni
naszywki raczej w najbliższej przyszłości robione nie będą, naszywka z nr vroc - skontaktuj się z Wiecznie Żywy, poda Ci namiar i sam sobie zamówisz, co do samej naszywki vroc to wzór był robiony na koszt Vulcanerii i nie wiem czy można ją sobie samemu zamówić - w tym temacie powinieneś skontaktować się z Yamakiem
czyli 3 x PW i się wyjaśni
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- BubRb
- Miejscowość: Babimost k.Zielonej Góry
- Motocykl: VN 800
- VROC: 35149
Góral...
nie wiem jak to działa...ale może moje priv.. nie działają....
Jest tak:
1. Naszywke VROC number - mam
2. PINs - jeden member obiecał - a drugi skasował... i nie wiem, czy mam, czy nie... czekam.
3. Naszywke VROC - nie mam żadnych odpowiedzi...qrcze, zrobię ją sam, tylko niech ktoś zapoda wzór... (
Help my... !
Pozdrawiam Wszystkich.....
nie wiem jak to działa...ale może moje priv.. nie działają....
Jest tak:
1. Naszywke VROC number - mam
2. PINs - jeden member obiecał - a drugi skasował... i nie wiem, czy mam, czy nie... czekam.
3. Naszywke VROC - nie mam żadnych odpowiedzi...qrcze, zrobię ją sam, tylko niech ktoś zapoda wzór... (
Help my... !
Pozdrawiam Wszystkich.....