podłogi pasażera VN800
- Jan
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: Kawa VN 800 Classic był
- VROC: 32832
podłogi pasażera VN800
Witam, czy ktoś zakładał podłogi dla pasażera w VN800, zamiast "zwykłych, fabrycznych" podnóżków? Jeżeli tak to chętnie posłucham rad. pozdr Jan
JD
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
Ja zakładałem, co prawda do 1500, ale różnice w mocowaniu jeżeli są, to podejrzewam, że niewielkie. Kupiłem na allegro uniwersalne, ale musiałem przerabiać, a dokładnie wycinać uchwyty, które są na moto (w moim przypadku aluminiowe). Potem czarny lakierek i wygląda ok. Jedyna wada to taka, że się nie składają. Jak chcecie to mogę wstawić fotki.
- Jan
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: Kawa VN 800 Classic był
- VROC: 32832
Chętnie obejrzałbym jak to zrobiłeś. janValecki pisze:Ja zakładałem, co prawda do 1500, ale różnice w mocowaniu jeżeli są, to podejrzewam, że niewielkie. Kupiłem na allegro uniwersalne, ale musiałem przerabiać, a dokładnie wycinać uchwyty, które są na moto (w moim przypadku aluminiowe). Potem czarny lakierek i wygląda ok. Jedyna wada to taka, że się nie składają. Jak chcecie to mogę wstawić fotki.
JD
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
Jutro wrzucę parę fotek.Jan pisze:Chętnie obejrzałbym jak to zrobiłeś. janValecki pisze:Ja zakładałem, co prawda do 1500, ale różnice w mocowaniu jeżeli są, to podejrzewam, że niewielkie. Kupiłem na allegro uniwersalne, ale musiałem przerabiać, a dokładnie wycinać uchwyty, które są na moto (w moim przypadku aluminiowe). Potem czarny lakierek i wygląda ok. Jedyna wada to taka, że się nie składają. Jak chcecie to mogę wstawić fotki.