Witam i pozdrawiam z Piaseczna
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Witam i pozdrawiam z Piaseczna
Czołem
Zgodnie ze zwyczajem chciałbym powitać wszystkich fanów (i tych drugich też) VN.
Dopiero zaczynam swoją przygodę zarówno z motocyklami (prawko A zrobione dopiero w listopadzie 2012, B posiadam już chyba z 15 lat) jak i z Vulcanami.
@Antek79, zgadzam się, że rocznik '79 jest jednym z lepszych! Witaj w klubie
Obecnie ujeżdżam wybranego przez moją żonę (!!!) srebrno granatowego VN 800 Classic rocznik 1998. Moto jest praktycznie fabryczne, ale jest parę rzeczy, od których chciałbym zacząć ubieranie i mam nadzieję na kilka porad od doświadczeńszych forumowiczów, o które to porady poproszę w stosownych działach i wątkach.
Moto pochwalę się w dziale chwalipięctwa
Bardzo chętnie spotkałbym się z szanownymi forumowiczkami i forumowiczami na zlocie, tyle że nie wiem czy jeszcze nie jest zbyt późno by zarezerwować jakieś miejsce do spania.
Zgodnie ze zwyczajem chciałbym powitać wszystkich fanów (i tych drugich też) VN.
Dopiero zaczynam swoją przygodę zarówno z motocyklami (prawko A zrobione dopiero w listopadzie 2012, B posiadam już chyba z 15 lat) jak i z Vulcanami.
@Antek79, zgadzam się, że rocznik '79 jest jednym z lepszych! Witaj w klubie
Obecnie ujeżdżam wybranego przez moją żonę (!!!) srebrno granatowego VN 800 Classic rocznik 1998. Moto jest praktycznie fabryczne, ale jest parę rzeczy, od których chciałbym zacząć ubieranie i mam nadzieję na kilka porad od doświadczeńszych forumowiczów, o które to porady poproszę w stosownych działach i wątkach.
Moto pochwalę się w dziale chwalipięctwa
Bardzo chętnie spotkałbym się z szanownymi forumowiczkami i forumowiczami na zlocie, tyle że nie wiem czy jeszcze nie jest zbyt późno by zarezerwować jakieś miejsce do spania.
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
- VROC: 0
Re: Witam i pozdrawiam z Piaseczna
Siema
Ale jest jeszcze pole namiotowe
Rezerwacja już zakończonaSkrobel pisze:Bardzo chętnie spotkałbym się z szanownymi forumowiczkami i forumowiczami na zlocie, tyle że nie wiem czy jeszcze nie jest zbyt późno by zarezerwować jakieś miejsce do spania.
Ale jest jeszcze pole namiotowe
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
Cześć kolego. Ja pracuję w Piasecznie i czasami tu dojeżdżam na swoim VN800. Może się trafi, że sobie damy przypadkiem LW gdzieś w okolicy.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Dzięki wszystkim za miłe powitanie!
Szkoda tylko, że zwykle będziemy jechać w przeciwnych kierunkach... Do której zwykle pracujesz? Ja wracam do Piaseczna stosunkowo późno, ok. 18, ale gdyby się kiedyś dogadać...
Zdaje się, że jest ktoś jeszcze takim fioletowym w Piasecznie, bo żonka zeznaje, że kilka weekendów temu była z dziećmi na Powiatowych Dniach Techniki i tam widziała...
No kurka, byłoby super! Wydawało mi się, że widziałem kiedyś z okien samochodu takiego beżowo-bordowego VN800, ale zbyt szybko przejechałJurek pisze:Cześć kolego. Ja pracuję w Piasecznie i czasami tu dojeżdżam na swoim VN800. Może się trafi, że sobie damy przypadkiem LW gdzieś w okolicy.
Szkoda tylko, że zwykle będziemy jechać w przeciwnych kierunkach... Do której zwykle pracujesz? Ja wracam do Piaseczna stosunkowo późno, ok. 18, ale gdyby się kiedyś dogadać...
Zdaje się, że jest ktoś jeszcze takim fioletowym w Piasecznie, bo żonka zeznaje, że kilka weekendów temu była z dziećmi na Powiatowych Dniach Techniki i tam widziała...