Nowy się wita
Nowy się wita
Witam, własnie sie tu zapisałem i chciałbym sie przedstawić. Nazywam sie Mirek, 47 lat z Zielonej Góry. Od niedawna jestem właścicielem EN 500 z 1992 roku. Fajny motór i ciesze się ze go mam. Mam nadzieje ze poznam tu takich zapaleńców jak ja .
Kupno tej maszyny to zwieńczenie długoletnich marzeń , jako małolat jeździłem Cezet 350 ale to bylo we wczesnych 80-tych jednak miłość do motocykla zakiełkowała i przyniosła efekty.
Jako ze rozbrat z motorem to prawie 30 lat wiec na razie mam EN 500 a z czasem pewnie będzie większy.
Pozdrawiam wszystkich
Mirek
Kupno tej maszyny to zwieńczenie długoletnich marzeń , jako małolat jeździłem Cezet 350 ale to bylo we wczesnych 80-tych jednak miłość do motocykla zakiełkowała i przyniosła efekty.
Jako ze rozbrat z motorem to prawie 30 lat wiec na razie mam EN 500 a z czasem pewnie będzie większy.
Pozdrawiam wszystkich
Mirek