Witam wszystkich pięknie LWG
- Bobzik
- Miejscowość: Chotomów
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 LT Classic
- VROC: 35956
Witam wszystkich pięknie LWG
Witam i pozdrawiam wszystkich - Krzysiek
Zwyczajowo chciałbym się przywitać z wszystkimi fanami i fankami VN.
Dopiero zaczynam swoją przygodę Vulcanami. W sobotę 15.06.2013 zostałem szczęśliwym posiadaczem VN 1500. Do tej pory miałem Shadow- kę. Zafascynowałem się swego czasu sylwetką VN i dopiero teraz mogłem sobie na niego pozwolić
Moto jest faktycznie wdzięczny i pięknie się prowadzi, ale jest parę rzeczy których muszę się nauczyć i potrenować, aby czuć się na nim bezpiecznie i nie stanowić zagrożenia dla innych, mam nadzieję na kilka porad od doświadczeńszych forumowiczów, o które to porady poproszę w stosownych działach i wątkach.
Bardzo chętnie spotkałbym się z szanownymi forumowiczkami i forumowiczami na zlocie, czy na wspólnych wypadach.
Pozdrawiam też Witka z Chotomowa, który mnie pokierował na to forum
Zwyczajowo chciałbym się przywitać z wszystkimi fanami i fankami VN.
Dopiero zaczynam swoją przygodę Vulcanami. W sobotę 15.06.2013 zostałem szczęśliwym posiadaczem VN 1500. Do tej pory miałem Shadow- kę. Zafascynowałem się swego czasu sylwetką VN i dopiero teraz mogłem sobie na niego pozwolić
Moto jest faktycznie wdzięczny i pięknie się prowadzi, ale jest parę rzeczy których muszę się nauczyć i potrenować, aby czuć się na nim bezpiecznie i nie stanowić zagrożenia dla innych, mam nadzieję na kilka porad od doświadczeńszych forumowiczów, o które to porady poproszę w stosownych działach i wątkach.
Bardzo chętnie spotkałbym się z szanownymi forumowiczkami i forumowiczami na zlocie, czy na wspólnych wypadach.
Pozdrawiam też Witka z Chotomowa, który mnie pokierował na to forum
Pozdrawiam LWG
VROC # 35956
VROC # 35956
Re: Witam wszystkich pięknie LWG
no to szkoda, że na Vulcanerię nie zdążyłeśBobzik pisze: W sobotę 15.06.2013 zostałem szczęśliwym posiadaczem VN 1500. ...
za 1,5 miecha Śląsk, a jak prędzej to czytaj forum, w W-wie dużo Vulcanów jeździ
Witaj
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy