olej VN2000 - tylko 10w40?
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
jesteś pewien że 4,6 wchodzi do samego pieca? u mnie w elektrowni coś koło 3,3 litra + sprzęgło + skrzynia razem wyjdzie coś koło 5 litrów.
ja zawsze sprawdzam na zimnym silniku , najlepiej siedząc na motocyklu , mam zawsze trochę poniżej środka skali. jak więcej wleje to przez odmę wywali , i tak jest ok
ja zawsze sprawdzam na zimnym silniku , najlepiej siedząc na motocyklu , mam zawsze trochę poniżej środka skali. jak więcej wleje to przez odmę wywali , i tak jest ok
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Na stronie kawasaki oferują do naszych maszynek olej orlenowski, więc shell pewnie się nada.
Oczywiście pod warunkiem, ze jest to olej do motocykli.
Oczywiście pod warunkiem, ze jest to olej do motocykli.
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"