Witam.
Jako, że koniec sesji się zbliża, będe miał w końcu czas wyjechać i popstrykać pare fotek mojemu VNowi po zimowej przemianie.
W między czasie umieszczam pare fotek samodzielnie wykonanych rzeczy.
Siodło solo dla VNa z tłoczeniem.
Sakwa robiona typowo na wymiar pod wahacz VNa (Harleyowskie są za duże, ja swoją jak widać zszywałem od wewnątrz, żeby osiągnąć jak największy wewnętrzny rozmiar. Wiadomo, że dużo do niej nie zmieścimy, ale bluza, 2 butelki 0,5litra kanapka i gumy na luza ;P Old School to Old School ;D
i całość razem
do tego robiłem też obszycie na manetki i inne cuda ale to później ;P
Custom Leather Work
Custom Leather Work
MadDog.
stoi na chochli więc się tak wydaje. sakwa kończy się tak jak wahacz. grubość jej to z tego co pamiętam 12-13cm.
Jak pytałem kumpli, którzy za mną jechali w ostrych winklach to mówią, że nie widać żeby przycierała. Ja też ani nie czuje, ani nie widzę, żeby tak się działo także jest spoko ;P
Na zdjęciach to ciulato widać, lepiej na żywo
Jak pytałem kumpli, którzy za mną jechali w ostrych winklach to mówią, że nie widać żeby przycierała. Ja też ani nie czuje, ani nie widzę, żeby tak się działo także jest spoko ;P
Na zdjęciach to ciulato widać, lepiej na żywo
MadDog.