Przywitanie
- Bystry
- Miejscowość: Gliwice
- Motocykl: z wysoką kierownicą ;)
- VROC: 0
Przywitanie
Cześć wszystkim! Mam na imię Dawid, jestem z Gliwic i po kilku latach marzeń, nabyłem 800-tkę Nie było lekko, bo od samego początku motocykl nie chciał jechać na Śląsk (wracałem na kołach do domu 250km), po 7 km zerwała się linka sprzęgła (naprawiłem na stacji śrubką wykręconą z błotnika), później gdy już robiło się ciemno zgubiło się tylne światło a to wszystko było okraszone piątkowymi oberwaniami chmury i wichurami w południowej Polsce. Na szczęście Vulcan już się pogodził z nowym właścicielem i już jest grzeczny
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Witaj
Jak na początku taka kapa, to potem jest już tylko lepiej. Dopracujesz sprzęt i będzie git. Jeżeli potrzebujesz pomocy w przejrzeniu sprzętu, to pisz na PW do Basin Ridera - to nasz przyjaciel VC FG.
Jak na początku taka kapa, to potem jest już tylko lepiej. Dopracujesz sprzęt i będzie git. Jeżeli potrzebujesz pomocy w przejrzeniu sprzętu, to pisz na PW do Basin Ridera - to nasz przyjaciel VC FG.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.