EN500 - wymiana tarczy mph na kmh
-
- Miejscowość: Kalisz
- Motocykl: Kawasaki EN500A Vulcan
- VROC: 0
EN500 - wymiana tarczy mph na kmh
Witam, czy ktoś z forumowiczów podejmował się wymiany tarczy zegara na wersję kmh?? Czy jakaś firma robi takie tarczki na zamówienie??
Mnie tez to drazni
Wlepianie sie w licznik czy nie przekraczam predkosci majac przed soba suszarke lub fotoradar (ktory robi od tylu zdjecia oczywiscie)
Ale ja od czasu do czasu patrze na alledrogo czy nie pojawi sie komplet licznikow.
Ale najbardziej drazni przejechanie 120-130 Mill niż przejechanie 200-210 km hehehe do następnego tankowania.
Wlepianie sie w licznik czy nie przekraczam predkosci majac przed soba suszarke lub fotoradar (ktory robi od tylu zdjecia oczywiscie)
Ale ja od czasu do czasu patrze na alledrogo czy nie pojawi sie komplet licznikow.
Ale najbardziej drazni przejechanie 120-130 Mill niż przejechanie 200-210 km hehehe do następnego tankowania.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Weź od kobiety lakier do paznokci i zaznacz czerwone krechy przy prędkościach 30, 45 i 55 mph (odpowiednio ok. 50, 70 i 90 km/h) i masz spokój.ScOOti pisze:Wlepianie sie w licznik czy nie przekraczam predkosci
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"