Witam
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN800 Classic
- VROC: 0
Rusza się ze świateł na Marynarskiej, na następnych światłach koleżka wykonuje manewr zawracania tuż przede mną, wogóle mnie nie widząc i zajmuje środek jezdni dwupasmówki i musiałem wybierać hamując, którym pasem go ominąć, oboje wybraliśmy lewyBaudolino pisze:Witaj
Tak w nawiasie, to jak się ląduje w bagażniku auta nie ze swojej winy
Pozdrawiam
Pzdr
dinero47
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Znajomy miał czołówkę na łące 20m od krawędzi drogi.
Wyprzedzał pod górkę (jego wina). Jak zobaczył auto z przeciwka to stwierdził, że na nim ciąży obowiązek opuszczenia drogi, ten z przeciwka opuścił drogę odruchowo. Nawet były ślady esowania po trawie, (nie wiem czy świadomie, czy się po prostu ślizgali), fakt, że się trafili.
Wyprzedzał pod górkę (jego wina). Jak zobaczył auto z przeciwka to stwierdził, że na nim ciąży obowiązek opuszczenia drogi, ten z przeciwka opuścił drogę odruchowo. Nawet były ślady esowania po trawie, (nie wiem czy świadomie, czy się po prostu ślizgali), fakt, że się trafili.
-
- Miejscowość: Biskupiec
- Motocykl: VN 750 '97
- VROC: 32179