dorobienie kluczyków do Sprintera i Seicento
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
dorobienie kluczyków do Sprintera i Seicento
Poszukuję firmy lub osoby która dorobi kluczyk do Sprintera na podstawie oryginalnego kluczyka z imobilaizerem. Niestety, ale jeden zestaw zgubiłem. To samo dotyczy kluczyka do Seicento. W tym przypadku kluczyk się wyrobił i mam kłopot z przekręceniem jego w stacyjce. Pytam, bo w Aso ceny są bardzo wysokie.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
Clarence Budington Kelland
Kasper, jakkolwiek głupio to nie zabrzmi przejdź się do kogoś, kto w Białym dorabia klucze. Kiedyś w Chojnicach, u gościa, który ma warsztacik 2x2 dorabiałem kluczyk z imobilaizerem do Avensis - w Toyocie krzyczeli coś prawie 1,5 tysia, a gość mi zrobił za 3 stówy łącznie z kodowaniem - włożył kluczyk do magicznego pudełka, połączył się z netem i działało - oczywiście kluczyk był bez logo Toyoty, ale kosztował 20%.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy