Rzuca kierą w "dwójce"
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0
a jak u ciebie sprawują się tłumiki. U kolegi w vn 1500 od tłumików tak nap..ło, że całą kawą rzucało, nie wiedział od czego, całe moto wpadało w wibracje. Urwało mu zaczepy. Po pospawaniu i założeniu wszystkiego na nowo też wszystko chodziło. Jak założył w odpowiedni sposób, wyregulował na uchwytach to ustało. Może tu jest przyczyna.
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Tokar pisze:Centuś Ty to potrafisz pocieszyćcentek pisze:Tokar.... a przed nęceniem Cię szarpało czy po nęceniu? bo to zasadnicza różnica
Mówiłem Ci w Bieszczadach zdejmij te szafy z boków i zobaczysz różnicę, Diablo walczył z tematem właśnie przez te duże kufry jak pamiętam.
robiłeś próbę bez kufrów?
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Potwierdzam , to ja się nie chwaląc doszedłem do tego , pożyczając kufry od Diabla , doszedłem do tego stwierdzenia które i On po moich przemyśleniach , doszedł , ale to tylko powyżej 60 km/h , czym szybciej tym gorzej , ale Abrams , Tokar już jeździł z kuframi i była gitarra więc to nie to , a Diablo te kufry ma mega wystające na boki , do tego za szeroki stelażAbrams pisze:Tokar pisze:Centuś Ty to potrafisz pocieszyćcentek pisze:Tokar.... a przed nęceniem Cię szarpało czy po nęceniu? bo to zasadnicza różnica
Mówiłem Ci w Bieszczadach zdejmij te szafy z boków i zobaczysz różnicę, Diablo walczył z tematem właśnie przez te duże kufry jak pamiętam.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Toż to sobie sprawił nowiutkie ze 30cm szerokości właśnie na bieszczadyThomas pisze:Potwierdzam , to ja się nie chwaląc doszedłem do tego , pożyczając kufry od Diabla , doszedłem do tego stwierdzenia które i On po moich przemyśleniach , doszedł , ale to tylko powyżej 60 km/h , czym szybciej tym gorzej , ale Abrams , Tokar już jeździł z kuframi i była gitarra więc to nie to , a Diablo te kufry ma mega wystające na boki , do tego za szeroki stelażAbrams pisze:Tokar pisze:Centuś Ty to potrafisz pocieszyćcentek pisze:Tokar.... a przed nęceniem Cię szarpało czy po nęceniu? bo to zasadnicza różnica
Wcześniej się nie skarżył zatem wydaje mi się to prawdopodobne...
-
- Miejscowość: Szwecja
- Motocykl: Kawasaki VN 2000+EN 500
- VROC: 37045
U mnie jak nie mialem kufrow to rzucalo po wymianie opon przestalo teraz jezdze z kuframi i jest zaje.. wlasnie takimi . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b31 ... 3f3e7.html
Franek
Chłopaki, kufry to nie to-już sprawdzałem. Mam pewne podejrzenia i są nieznacznie związane z oporami powietrza, ale jak już zbadam temat napiszę. Teraz rzuca kierą w zakresie 50-80 km/h. Powyżej jest OK.
Co do kuferków mych nowych, to wielkie nie są - kobieta w Terysie podobno drugi raz robiła w życiu takie Szerokość motocykla z kuframi 105 cm i jest extra - to co trzeba, można spoko zabrać (na Bieszczady wystarczyło :-) )
Co do kuferków mych nowych, to wielkie nie są - kobieta w Terysie podobno drugi raz robiła w życiu takie Szerokość motocykla z kuframi 105 cm i jest extra - to co trzeba, można spoko zabrać (na Bieszczady wystarczyło :-) )