Zalety i wady KAWASAKI VN 1600
-
- Miejscowość: Milton Keynes UK
- Motocykl: VN1500 oraz VICTORY HAMMER
- VROC: 0
Zalety i wady KAWASAKI VN 1600
Witam wszystkich! Jak do tego czasu wiadomo jezdze Kawasaki vn 1500 Z 91 ROKU. W zasadzie kiedy siadam na mim to ryj mi sie cieszy CHOCIAZ STARUCH MA SWOJE ZAGRYWKI. Ale zawsze nadchodzi czas na zmiany. Wiec i mnie dopada pewien wiadomy problem. WYBOR!!! Biore kilka mozliwosci pod uwage ale interesuje mnie VN 1600 i tu prosba do uzytkownikow. Napiszcie jezeli to mozliwe o swoich spostrzezeniach na temat VN 1600. Opiszcie mocne i slabsze strony Vulcanka. Na vn 2000 kasy malo inne wydatki ufff zycie wiec Kawasaki vn 1600 albo wildstar. Chociaz bardziej sklaniam sie do VN1600.
DWA KOLA TO WIECEJ NIZ CZTERY!!!
-
- Miejscowość: Mosina
- Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
- VROC: 35561
Witaj. Przede wszystkim 1600 ma silnik na szprycy. Bardziej dynamicznie się zbiera i wydaję mi się że pracuje bardziej kulturalnie. Spalanie jak było u mnie 5 do 5,5 l przy rozsądnej jeździe. Wygoda prima sort. Zrobiłem 23tysie bez dotykania. Zawsze palił na strzała. Jedyny mankament który zauważyłem to lekko irytujące wkleszczanie dwójki. Wydawało się jakby trochę po zębach ale to zależało także od obrotów i tęperatury silnika. Po za tym GIT-POLECAM
--