Motocyklowy wideorejestrator
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Motocyklowy wideorejestrator
Co to się dzieje
http://regiomoto.pl/portal/motocykle/mo ... tocyklisci
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Re: Motocyklowy wideorejestrator
Ale z czym??Zeus pisze:Co to się dzieje
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Tych nowych Opli kupili kilkanascie sztuk, u nas na Śląsku jest kilka nówencji...Mayones pisze:Ja też jestem za, niektórzy z "plastikowym mózgiem" nie powinni jeździć po drogach publicznych.
A propos w Bielsku mamy nową czarną Insignię, choć ktoś napisał że te modele dość często w serwisach stoją
Takie tam turboX 220KM, średnie spalanie 15/100...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
-
- Miejscowość: Świdnik
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 32896
Każdego można nagrać i znajdzie się "paragraf", wnerwia to, że Ci co powinni dawać przykład mają to gdzieś, trudno uczyć młodych kierowców kiedy radiowóz śmiga przez miasto nie patrząc na ograniczenia, zapięte pasy, rozmawianie przez komórki itp.
Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.
Ooo, nie wiedziałem że Kondziu zmienił "900" na "dwójkę"crazytomi pisze:...Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Tokar pisze:Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.Ooo, nie wiedziałem że Kondziu zmienił "900" na "dwójkę"crazytomi pisze:...Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
To tylko kwestia czasu Panowie, kwestia czasuTokar pisze:Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.Ooo, nie wiedziałem że Kondziu zmienił "900" na "dwójkę"crazytomi pisze:...Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Kondziu, jeszcze i my się z nich ponakur...iamyKonrad pisze:To tylko kwestia czasu Panowie, kwestia czasuTokar pisze:Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.Ooo, nie wiedziałem że Kondziu zmienił "900" na "dwójkę"crazytomi pisze:...Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.[/quote
True ale temat na dwóch kołach znany od dawna z tym wideorejestratorem. Kiedyś po Wawie takie BMW latało
Kondzio już zaczął...... W tracie powrotu z Żerkowa pociskał, że ho ho..... musiałem dobrze przebierać żeby dorównać mu krokuRobson pisze:Kondziu, jeszcze i my się z nich ponakur...iamyKonrad pisze:To tylko kwestia czasu Panowie, kwestia czasuTokar pisze:Shepherd pisze:A ja się zgadzam z kolegami z West Side, po pierwsze żeby tak wszyscy przestrzegali przepisów łącznie z mundurowymi. A po drugie mój kolega z Lublina na V2K lubi nakur...ć, a tacy panowie mogą mu tylko przeszkadzać w jego pasji.Ooo, nie wiedziałem że Kondziu zmienił "900" na "dwójkę"crazytomi pisze:...Shepi poznaj mnie ze swoim kolegą, chętnie bym ponaku...ł bo ostatnio leciałem z takim jednym na 2VK to myślałem, że zasnę i musiałem go poganiać
Wiem, że zasadza się na 1600, ale 2000 to może być już za grubo :-)